Menstrual calendar na Google play Eve kade sto pisi menstrual calendar Odnosno moj kalendar I'ma I srpska podrska
Здраво женички. Последната менструација ми беше на 25ти април, со маж ми се обидуваме за бебе. 10 дена пред да ми дојде (што е нормално за мене) ме болеа градите. Ми дојде на 24тиот ден и само 1 ден ми течеше како кафеаво и наредниот ден ништо немаше. А градите престанаа да ме болат кога добив. Немам никакви симптоми, се е нормално. Дали е можно да сум бремена?
Хелоу на сите. Ми доцни 6 дена, но што е чудно веќе 2 недели имам болки во долниот дел од стомакот, посилни се навечер кога легнувам да спијам мислиш во секој момент ќе добијам и потоа ништо.. ме болат и градите. Направив тест вчера беше негативен.... сепак постои можност да сум бремена или од премногу стрес па си мислам дека сум бремена ...хммм
Тестот е точен ако се поминати две недели од последниот ризичен однос. Можеби ти доцни од стрес. Направи уште еден тест ако сакаш да си посигурна.
утре ќе одам од сабајле. ...почнува страшна паника да ме фаќа. Чувствувам грчеви во стомак и ќе пукнат градиве а еве никако да добијам. Не ќе да е само од стрес ова
Иди утре па ќе ни кажеш што си направила. Јас денес правев тест на Шур Чек на 28ми ден од менструацијата и испадна позитивен. Утре исто така ќе одам на гинеколог.
Бремена сум со едно. Докторот рече дека има шанси за уште едно ама не се гледа добро. За една недела ќе одам пак.
Бев на доктор и ништо..за жал:/ Лажна надеж-не сум бремена, ми кажа дека најверојатно ми доцни и чувствувам болки поради хормоните, што не ми даде доволно објаснување како и зошто. Еве се уште чувствувам грчеви Честитки, баш ми е мило и се радувам за тебе
Nesakav da te razocaram znaev deka taka kje bide shtom testot negativen bese minatiot mesec kaj mene taka beshe i sega istoto ama custvivam deka kje dobijam nisto i ovoj mesec za zal Daj boze da bidat bliznacinja i so lesno ushte ednas gospod neka bide so tebe neka te zashtiti
Некако бев сигурна дека Ќе биде. ...Сепак сум сега баш во бунило дека докторов беше толку стручен па не ми даде одговор зашто сеуште не можам да добијам и покрај болниве гради... и што со грчевите во стомак. Ми напраи параноја потсвесно да мислам дека може сум болна ...ц ц ц