Сакам да прашам нешто од членките кои веќе се мајки. Минатиот месец добив на 22април како што рачунав требаше да добијам на 28-29ти ден тоа би требало да биде 20-21 мај од тогаш до денес се поминати 38 дена а јас немам уште добиено. Симтоми на добивање никакви немам нит глава да ме боли ни јајници да ме болат ништо,пред недела дена едната града околу пупката ми беше како модричко и по кратко време се врати во нормала.
Девојки до вчера лошо нешто сум израчунала и ајде си се тешам три дена ми касни си викам ајде ќе добијам симтоми али сеа убаво седнав и земав календар пред мене и почнав од 22април од тој ден кога ми почнала последната менструација до денес кога видов убаво коса ми се крена. Вчера имав малце кафено Ќе земам тест обавезно само сакав да ми кажете мислење дали е бременост како можност или недај боже нешто лошо
zdravo devojki vaka znaci jas deneska napraviv i vaginalno exo i obicno exo no doktorkata nemozese da mi kaze so sigurnost dali sum bremena zatoa me natera da napraam test za bremenost preku krv i doznav deka sum bremena 4 ipol nedeli a pravev doma sama test pokaza deka e negativen zatoa na site devojki im preporacuvam da si napravat test preku krv 100% siguren e poz i se naj naj... jas bi ti preporacala da si napravis test preku krv 100% siguren ti e zasto ja pravev test vcera doma pokaza negativen deka e a deneska preku krv pokaza deka sum 4 ipol nedeli bremena...
ke probam denes so test pa ke vidam denovive kako ke bide ako ne idam na lekar ili test preku krv so lesno neka ti e ubava bremenost da imash
Јас имав нормални симптоми на ПМС, три дена пред добивање имав луди напади на глад, и ден пред добивање потемни брадавици. Убедена бев дека ке си добијам редовно, но заради брадавиците решив да направам тест на денот кога требаше да добијам. Пред тоа ни најмалку не се сомневав дека може да сум бремена, а разлика од други месеци кога убедена бев дека сум, а не бев. Сега еве две цртки
Здраво, сакам да прашам дали е можно да сум бремена.. неколку дена пред да ми дојде имав заштитен однос, 3 пати сврши ама само што свршуваше го ваѓаше малку пробав од спермата ама не верувам од тоа да се остане.. 4 ден е и ми нема дојдено но ме боли по малку стомакот и мноооогу ме чеша доле.. што мислите?
Јас ништо не разбрав имаше заштитен однос ама малку свршуваше во тебе да ја пробаш спермата?Како тоа? А тоа што те чеша ти е некоја инфекција или кандида