Ааа тоа не се знае,5 посто секогаш има шанса за бременост преку голтање сперма Сепак мислам некој тука не дрибла
Ништо девојки една цртка Се понадевав на нешто ама ништо али како што е господ никој не е и јас ќе се израдувам еден ден. Ќе почекам неделава ако не од понеделник се јавувам кај докторката Ви посакувам среќа на сите што очекувате две цртки
Девојки ми доцни 2дена породена сум пред 10 месеци прв пат добив кога малото имаше 6месеци и од тогаш наваму ми е нередовна прво ми доцнеше 10 дена па 5дена а во април добив на 1ви и потоа на 30ти и од тогаш немам добиено со мажотми користиме кондом но да напоменам дека држам диета и сум ослабена за 1 и пол месец 9кг и бев физички активна-вежбав дали можно е да ми доцни поради тоа и имам болки во матката и јајниците еве неколку дена дали некој има искуство со вакво нешто?
Важно расте бетата. Таман си е за недела покасно. Ако си била трета недела минатиот пат, сега си 4-5. Си одговара за неделите. Затоа и не се препорачува посета на гинеколог веднаш после позитивен тест, поради овие работи. Психилошкиот момент, односно стресот на кој се подложуваш. Вредноста делува ок, трпение и добра мисла.
После секој позитивен тест и обид да се закаже термин викаат барем по две недели, за да може нешто да се види. Остани смирена, немаш никакви негативни симптоми и нема простор за паника.
Здраво девојки нова сум... сакам да ве прашам овие два дена имам некоја чудна болка во матката бар така мислам дека е кога лежам се е во ред а кога одам почнува да ме боли ... со маж ми се обидуваме за бебче а за два три дена треба да ми дојде исто така ме болат градите можно ли е да е симптом за бременост
тест за бременост ке ти ги реши сите дилеми..јас правев тест за бременост пред очекуваниот термин за менструација и беше позитивен
Moram da se iskonsultiram so tebe Denes bev na kontrola i seuste nisto ne se vide Misls deka e seuste rano.Se plasan
Кога ти е последна менструација или кога според тебе е зачнато? Има ли кеса? Кај ист ли доктор беше? Неколку денови може да де премалку... прерано да си отишла.
Ништо е баш ништо. Кај тебе има кеса, не е ништо. Прерано си отишла. На жалост мора стрплива да си...нека мине една недела до нареден преглед.
Zdravo feminki.... Kako ste mi deneska se nadevam raspolozeni za da mi pomognite... Sex za vreme na ovulacija denovi pred i po znaci iskoristeni do maksimum hahhhh...... E sega so mi e bitno mi docni dva dena .... 3-4 dena imam bolkavo dolniot del naNstomakot I nazad Na polovinata( slicni kako za ciklus) cremast Bel iscedok..... I apsolutno nikakvi dr simptomi.... Napraven test pred 5 dena negativen e.... Klucnoto prasajne dali postoi sansa za bremenost spored seto ova...... Fala zenicki odnapred
Мислам, барем така беше во мојот случај, прв симптом на бременост е изостанување на менструација, дури после тоа се јавуваат останатите симптоми.