@danichap srcka denes go vidov bebus.5 ta nedela sum ❤❤❤. Mi dade dobroston radi miom,magnezium i folna Presrekna sum fala ti na sekoj dobar sovet
здраво, имам едно може глупаво прашање.Последен мензис ми беше на 13ти, Плодни денови 25-27, (со интензивно работење на случајот). Обично секогаш до ден ми е точно добивањето, но месецов добив 3 дена порано и тоа не како предходните. По слабо крварам а бојата е светло црвена накај розе ? Знае некој што би можело да биде ??? Ви благодарам
Девојки 3 дена ми доцни, веќе цела недела како имам симптоми за добивање и никако да добијам. Дечко ми е убеден дека нема ништо зашо свршуваше на страна...Дали е можно при туширање после тоа сама да сум си нанела некои остатоци?
Здраво девојки!! Мене ми доцни 3дена и сега се плашам да направам тест да не разочарам!! Што мислите вие да се надевам или да почекам уште малку еве го и календарчето!!
Јас кај мене не верувам ама кај Inlovewithm veruvam deka ke ima nesto! Lele strav od razocaruvanje imam mnogu!!!
Здраво девојки Последната менструација ми беше 22.05, таман да направам тест утрото ми дојде. Е сега овој месец имавме односи на 2,3,9,и 10 -ти, а според тоа што ми е редовна тоа значи дека тоа се и плодните денови, денеска е ден кога треба да добијам, од вчера мн подуен ми е стомакот и ме боли кичмата ниско, дали е ова симптом дека ќе ми дојде или имам некаква надеж и да направам тест ?
Фај Боже ама кај мене не верувам!!! Ама ке видиме за тест барем до 26 јуни не правам ако е + барем за роденденот да се израдувам! П.С ако не ми дојди до тогаш!!
Јас не направив страв ми е може ке дојде до сабота недела!! Штом соберам храброст и го направам ке пратам известување што бидна!! Жал ми е за твојот резултат ама провери за некој ден пак види може има нешто!!!
Девојки нормално ли е цела недела пред мензис да имам надуен стомак? Имав секс неколку пати со мм и до сега вакви симптоми сум немала пред мензис. Подуеност, болни гради и умор кои почнаа прерано и уште траат. Треба да добијам за два дена и се прашувам дали да почекам убаво да ми задоцни или да се прегледам да не е нешто сосема трето?