Дај боже од твоја уста во божји уши ❤️ Јас да се пријавам дека сеуште немам добиено, денеска ке правам тест. Стискајте палци девојкиии ајде денес е голем ден нека ни биди благословен на сите
Дали е можно да сум бремена поминаа скоро три недели од кога пробавме да имаме бебенце,сега имам утрински мачнини,имам исцедок бел кој нема мирис,имам повремено вртоглавици и од време на време имам болки во долниот дел на стомакот и на долниот дел од половината односно кај опашката како да ми се кине,имам исто така замор и поспаност.Треба да ми дојде за една недела.
Само еднаш пробавте? Плус пред три недели не знам ни колку ти биле плодни денови ако треба тек за една недела да добиеш.Бебе правење богами си бара посветеност не се оптоварувај со барање симптоми, чекај да ти касни и тесттт, среќно.
Од дента кога ми заврши па се до последните плодни денови пробувавме,а сега веќе ги имам овие симтоми.
Девојки неможам да поверувам точно ли е? Денес ми е 30 ден, направено со 3 мокраќа, станував 2 пати во текот на ноќта. Лелее не можам да си поверубам. Овој тедт одеше во пакет со 5 за овулација.Сега го пратив сопругот да купи и шур чек
Точен е мила. Честито. И мене со ист ваков порачан од ебау со тестови за овулација во 8 навечер ми покажа. И мене не ми се веруваше, ама др ден си ја видов точката на ехо. Ајде честитки и со лесно.
Не уште не сум била во аптека сега сум на план да одам, кога ке го направам тестот ќе ве изветам стискајте палци
Пад на имунитетот кај мене се појави уште кога сум зачнала, грлото ми беше поосетливо и ми се појавија лишаи по цело тело, така може да биде и бременост во прашање
Девојки 7 дена како ми доцни,чуствувам подуеност и остри болки во главата,носот го осеќам затнат дали има врска на некој симптом на бременост?