Мислев нема шанси зошто сум во процедура и чекам ваучер за инвитро.не ни мислев ниту се надевав овој месец на природен начин.ептен некако лајт и си чекав инвитро
Zdravo feminki itno mi treba pomos so mazotmi vekje 6 godini se trudime za bebe Na 8 sept imav mens. Poslednive dve nedeli se osejkam cudno imam premnogu gasovi vrtoglavica i nagoni za povrajkajne sto mislite dali e mozno da sum bremena... I da napomenam uste od 5 den na mens so soprugot imavme nazastiteni odnosi. Fala od napred
Се е можно, мене прошлиот месец во систина ми кажаа дека едниот јајцевод ми е запушен, а другиот делумно запушен, договоривме хистеро/лапароскопија за ноември, а јас дознавам на 28 септември дека сум трудна. Не очекував воопшто.
А нормално е да варира? Леле, многу ми е срам од вакви прашања, но навистина несакам во ништо да погрешам. А и не сум многу упатена во ситуацијава.
Нормално и не е страшно ако имаш низок притисок, скоро секоја трудница има низок, пострашно и поретко е да имаш висок.
@Pozitiva Болките се индивидуални различни кај секој некои имаат на почеток некои покасно, се додека не е јака болка ништо страшно, какви болки ни следат почетните не се ништо опушти се немисли и уживај во благодетот
Zdravo na site Bi sakala da ve prasam, posledna menstruacija mi beshe na 14.09 i eve od togas ne sum dobila. Napraviv tri testa i site mi se negativni, a menstruacija uste nemam. Do sega sum imala redovna menstruacija na 27-28den. Imam nekoja tapa bolka za dobivanje ama nisto. Bi sakala da se konsultiram so vas, koga e najdobro da napravam test? Vi Blagodaram odnapred na odgovorite Ubav den