Vo nas sekogas postoi toa imam simptomi ama so ako ne sum?? Taka da oni se tuka da ni a dadat podrskata i da ne napolnat so optimizam a i na niv mu e misla nemoj da mislis deka ne. Ajde daj boze naskoro site da galime mesinja
tocno deka se tuka deckite nasi da davaat poddrska,tuku go gledam i toj ko isplasen malku stanuva,uste pak koga mu rekov deka me boli stomakot ko za dobivanje ,stana poozbilen.neznam..neizvesnosta ke me ubie
epa ti mislam deka nemas mnogu prostor za sekiracii,oti da se ostanuvase od predsemena tecnost togas jas dosega ke rodev iljada deca.tuku nikogas ne se znae .ajde pravi test pa sto bide neka bide.samo opusteno
Здраво здраво. Нова сум на форумов па Вака сега последна менс. ми е 11јан. Ми касни веќе 6 дена. Немам никакви симптоми ни за бременост ни за добивање.. планирам тест утре да правам зошто до сега секогаш ми доаѓало точно (некогаш и 2-3дена порано/покасно) ама цела недела да касни не.. мм вика не знам нема шанси имаме незаштитени односи секогаш а имаме 2г детенце.. во план ми беше бременост ама сакав малце покасно сега вака паника ме фаќа.. барам искуства и мала поддршка дали и какви симптоми сте имала за бременост зошто јас со првото никаков симптом немав освен каснење на менс.
Не мора да значи дека ќе имаш симптоми, на почеток се јавува болка во градите и кај јајниците боли како за добивање.. а за лошење е рано иако не мора да значи дека ќе имаш Јас мислам дека можеш да направиш тест штом знаеш кога точно ти доаѓа циклусот. Јас 5 дена пред добивање правев и ми покажа позитивно тебе сигурно и сега ќе ти покаже.. со среќа!
Исто последна менс.на 11 јануари, 2 дена имав болки во половината и стомакот како за добивање. Кога требаше да ми дојде сите симптоми исчезнаа и не ми дојде, испадна позитивен тест на 4 дена каснење. И јас мислев нема шанси зошто се пазевме ама ете имало. Тест ти е најсигурно да си напрајш да си знајш на шо си.
Ауу со првото си видов убава мака со тоа лошење и повраќање.. уфф и кога ми текнува ми доаѓа да повратам а иначе знаат некогаш да се јават болки во јајници како за добивање ама поминуваат и не добивам фала ти хаха честитки срцка.. исто и ние се пазиме ама изгледа не доволно и со мм викаме ај бе ќе ми дојде што ќе правам џабе тест ама за утре готово се решив.. од една страна сакам ама пак од друга страна друго планирав хахах и ете изгледа дека стварно никогаш ништо не оди по планот
Исто, едно планиравме друго испадна. Најубо да не планираш ништо, еве вака ќе испадне нешто поважно хаха Напрај си одма шо му се мислиш, не чекај сабајле
Хаха имам надеж уште денес дека ќе добијам затоа ќе почекам до утре . Ете од сабајле па да ми тргне денот
i jas sum ista kako sto pisav pred nekoe vreme eve 5 den ne dobiv menstruacija test negativ glavata mnogu me boli mnogu sum umorna i pospasna neznam sto da mislam ke pocekam uste nekoe vreme i ke napravam test
Jas posledna menstruacija imav na 16.01 poslem toa od koga imav odnosi so mazmi na 27 mi se pojavi kako svetlo rozevo poslem nekolku dena koga bev vo vc mi se pojavi kafeav sekret mislev deka nesto ne e vo red utre denta mi se pojavi samo edna linija kako svetla krv i vo tekot na denta po malki kafeavo sega trebase da dobijam na 15 ne dobiv imam po malku bolki v ostonakot i vo kicmata ednostavno samo mi se spie i mnogu sum umorna test nega pa sega cekam neznam dali e rano ili e nesto drugo vo prasanje prvoat mi se slucilo ova