Ти благодарам, истото ти го посакувам и јас. Ти благодарам, истото ти го посакувам и јас. И јас не го осеќавам нон стоп штрекањето, ама оти ми е прва бременост и малце ми е страв. Кога требаше да добиеш ти?
Требаше да не добијам исто како и ти (односно не требаше)на 5ти.Така да како и да е на 6ти веќе официјално ќе доцни Не се преоптеретувај се ќе биде во ред.Кога планираш да испиташ преку крв? Јас позитивниот тест го добив во неделата и не сум сеуште напрсвила тест преку крв .
И јас не сум испитувала преку крв. Си мислев утре да одам или да почекам четврток, петок барем ден два да ми доцни.
Вака значи 16 дена пред да ми дојди имавме односи и сврши во мене е арно ама после два дена јас почнав да имам болки во јајниците прво левиот јајник после десниот почна да ме боли е сега Коле одам ги осеќам ко здрвени треба да ми дојди за еден ден хахаха а искрено немам симптоми на повраќање немам ме болат градите имам киселини и мачнини ама чудни а и температурата мие 37 ..37'2 и намалува на 36'5 незнам што да мислам ама прашањето ми е друго јас потешко одам во вц да piškim незнам оти како да нема мокрача во мене хахаха дали е можно да се дешава то во рана бременост ?
Zdravko lugenca, mene me ubi ova gadenjeto non stop denes edvaj izdrzav na rabota edvaj funkcioniram a maticniot ginekolog ne mi dava bolovajne poradi sto bile najnormalni simtomi, znaci ima zeni navistina povrakaat I posle ke mu olesna a ova kaj mene samo gadenje koe trae po celi denovi poveketo e nepodnoslivo so pogolem intenzitet
Zdravo na site.... Veke 5 dena mi kasni napraviv tes za bremenost ispadna Pozitiven... pa sakam da prasam na eho koga moze da se vide dali sum bremena ili uste e rano pozdrav do site
Кај секого е индивидуално...јас после 7 дена доцнење отидов и се виде точката по тоа,после 10тина дена слушнавме и срце
Здраво, на 24.05 имав менструација, ми заврши на 29.05 после тоа на 07.06, 08.06 забележав на секојдневната влошка кафеав исцедок, што дури на 08.06 имаше и како светло црвена боја и не знам зошто е така никогаш досега не ми е било така...потоа на 09.06 исто имав кафеав исцедок, но со мм имавме односи сврши во мене, има шанси да останам бремена ? Бидејќи до сега секогаш имавме заштитен однос тоа ни беше прв пат што сврши во мене, па затоа дали може да останам бремена? .. Инаку и денес уште имам кафеав исцедок повеќе и црвен исцедок, знам дека не е нормално, но не можам сега да одам на гинеколог, дури во Петок се враќам во Македонија па тогаш ќе одам обавезно на преглед, па би сакала да слушнам некои ваши мислења?
Здраво девојки, едно прашање до вас со слично искуство вака после 14 месеци од пораѓај го добив циклусот, последните 2 месеци ми доаѓаше на иста дата, е сега овој месец ми касни цела недела да напоменам дека дојам сеуште, шансите за бременост според мене и споругот се 0, па се прашувам дали е можно да биде игра на хормони или сепак бременост, внимаваме многу и затоа велам дека шансите се никакви, немам никакви симптоми освен некоја зашеметеност веројатно од промената на времето. Благодарам
Zdravo decki, jas pak so istiot problem so gadenjeto po celi denoj mi se gadi ova ne e normalno, bev kaj maticnata mi rece mozam da pijam po cetiri tableti na den antimetil mi dade b6 I lizavcina pa ke vidam dali ke mi bide podobro
Здраво девојки имам вртоглавици притисокот ми паѓа еве веќе 2 недели и денес ми се појави чешање на градите и на едната града ми се исфрли како меурчиња дали е тоа проширување треба да добијам на 21 иначе сакаме бебе па ме интересира дали се ова некој знаци
Zdravo devojki sakam da prasam nesto.. Moja drugarka pred nekolku dena mi kaza deka "pravela" nesto so nejziniot decko, no nemale seksualen odnos a taa seuste e "nevina" . Toj "svrsil" na povrsina na vaginata pa dali e mozno taa da e bremena?
Здраво девојки. Мене ситуацијава ме напнува. Ми касни ,со тоа што секогаш добивам на 26 или 27 ден. Денес ми е 29 ден . Направив два теста ,и двата негативни. Е не ги правев насабајле...некој искуство со лажно негативен тест?
Моето лично искуство е такво што секој негативен тест си беше едноставно реално негативен . Кога останав бремена тестот ми беше позитивен и 5-6 дена пред очекуван циклус на 21 ден . Јас лажно негативен сум немала доколку некоја членка имала такво искуство нека сподели . Едино да си имала доцна овулација па дури и кога ти доцни 2-3 дена да не покажува на тест . Во нормални случаеви штом доцни макар еден ден тестот е релевантен
Да почекаш уште некој ден да задоцни,на 5 дена доцнење добив многу бледа линија,заради доцна овулација.