Мене така ми беа направив така порано тест негативен ни беше една недела после тоа позитивен,не брзај почекај.
Дали мора да постои имплантациско крварење или не? Дали некоја од вас имала позитивен тест без имплантациско крварење?
И со двете бремености немав никакво крварење а секако тестовите беа позитивни не мора да значи дека ќе го имаш
Moze da imas pozitiven test bez implantansko krvarenje, no mojata sestra imase redoven ciklus iako bese 12 nedela bremena. Se e individualno.
Трудни луѓенаца кога почнаа да ве болат градите прв пат? Јас имам уште една недела да НЕ добијам ама ме болат градите од сабајле...ќе добивам?
Мене ме болеа многууу баш периодот кога почна да ми касни, ама премногу, не можев ни блуза да трпам ни ништо.
Здравоо бел вагинален исцедок дали е симптом на рана бременост ? Се обидуваме веќе за бебуш на 27 ми добив имавме незаштитени односи во текот на плодните денови би требало да добијам на 24 (дај боже да не добијам)
Исцедокот поверојатно е знак дека овулираш овие денови. Фрлете се на работа, и чекај да ти задоцни за да праиш тест.
Здравоо, јас сепак направив 2 теста едниот беше на 15ти другиот денес на 17ти, меѓутоа правев од оние во зегин што ги има утрински по 28 денари.Негативни се двата. Дали можам да им верувам на тие? Мене сеуште ме болат градите дури многу повеќе од претходно(да напоменам тоа не ми се случува пред добиено) и многу ми се повраќа ми е гадно се. За 4 дена треба да добијам, до сега секогаш пред да добијам сум јадела многуу а сега неможам ништо да ставам во устаа. Дали ќе биде најпаметно да си купам друг тест или овие што ги направив се океу?
Треба да добиеш за 4дена? Ако е така треба да почекаш барем еден ден да ти касни, тие тестови не се баш мн осетливи за да кажат точен резултат.
не се преоптеретувај со тоа... остави да дојде денот барем.. градите може да те болат и од промена на клима, плус со текот на време се мењаваат симптомите и мене не ме болеа никогаш па последниве 4 5 месеци ме болат 10 ден пред да добијам. опушти се и не мисли само на тоа