Zdravo devojki posle ovulacijata imam grcevi vo stomakot no dolniot del i posebno mnogu me bolese leviot jajnik posle toa desniot i mnogu kicmata i gradute me bolat no treba na 12ti da dobija ...a stomakot mi e poduen i potvrd od voobicaeno ... sto moze da bide devojki
Zdravo devojki, imam edno prasanje posedok na 15 nedela sum gadenjeto mi razmina no sega imam nekoe neprijatno custvo vo ustata, dali nekoj ima slicen problem I kako da se ublazi ova custvo?
Добро дали ве бодел само еден јајник пред зачнување. Не дека мислам дека сум. Само ми е чудно ме боди јајник а уште е рано за овулација.
Izvinete sto pisuvam na latinIca ama momentalno sum na na rabota nadvor od Makedonija i nemam makedonski fond.Posledniot menzis mi beshe na 14.07.2019....Ovulacija nekade od 26 do 30 avgust ...gore-dolu.Koga e najdobro da se napravi test,a da bide siguren.Treba da se vratam vo Makedonija na 13 so avtobus,pa vo slucaj na bremenost ke moram da go otkazam doaganjeto zatoa sto mnogu treskanje ke mi se fati ,....
zdravo devojki prvpat se obiduvame so decko mi za bebe pa ovoj mesec nekolku pati svrsi vo mene i na najplodniot den posle cetvrtiot dena imav bolki vo dolniot del od stomakot koja traese 5 sek i ja snemuvase i cel den taka dali bi bilo toa nekoj simptom ili rano e seuste i koga bi se pojavile prvite simptomi ? fala vii
posleden den od dobieno mi bese na 19 juli a ovulacija na 31 sega naredno dobivanje mi e na 14 avgust
.Тука сме некаде јас и ти ......јасимав на 14 добиено јули а сега чекам да не добијам еве до ден денес ....ајде почекај за тест рано ти ...барем не пред 14 август.Тешко е кога си неизвесност.....И јас ке полудам