Би сакала да се консултирам со вас , би ми значело било какво мислење .Ќе бидам можда малку досадна и опширна но морам да ви ја доловам ситуацијата во која се наоѓам и психата од вчера и те како ми е на најако. Во прилог ви ја кажувам мојата ситуација. Имав добиено од 22јул-26јули патем користам апликација ФЛО бидејќи се случува да заборавам кога сум имала добиено боже мој и според апликацијава плодни денови ми дава од 8авг-15авг со тоа што на 13авг ми е најплоден но не ми е веродостојно колку е точно . Според сметање рано ми е да добијам , термин ми е на крај на месец август последните 5 дена од месецов. Во изминатиов период бев сексуално активна со мојот партнер како и секогаш без заштита па доколку дојде до нешто не бегаме од тоа. Во меѓувреме неделава буквално имам ненормални болки во предел на стомакот јајниците кичмата и моменти во градите , постојано спијам дење ноќе кома сум што е мн спиење реално од 24 часа будна сум 4/5 саата . Воедно сум и мн исцрпена и омалаксана. Пред два дена имав односи каде што кога му дојде не сум сигурна дали пред го извади или кога почна , но сигурна сум некако дека почна и го извади за да не заврши во мене што за во рок од 4 мин он продолжи повторно без да се среди . Воедно вчера приметив на исцедок како засирена крв кој од време на време кога ќе појдев до вц при бришење и те како се познава колку толку дамки засирена крв. Еве моментално немам ништо. Сега мислење ми треба дали има шанси да сум зачнала а да не сум свесна или било какво мислење за ситуацијава . Поздрв и се извинувам на рефератов.
devojce stom tolku ti se spie mozebi treba da si naprais krvna slika da vidis dali e se vo red,obicno padnat hemoglobin ili zelezo teraat na postojan zamor i spienje.a drugo presmetaj si 14 dena od odnos i prai test pa ke si vidis.pozz se nadevam deka pomognav
тоа ми све проверено и ми е во најдобар ред , претходно бев бремена но не бев свесна, за симптоми не ни бев свесна но нажалост имав спонтан во 8 недела и кога бев на гинеколог тој кажа според тоа дека на време вадел како што и кажував дека имам останато од предсемена течност . Но моментално прв пат ми се случувс ваквс ситуација и од синоќа по кафените дамки си склопив ситуации неделава и помислувам дали е можно сега пак да сум а многу би сакала бидејќи свое мислење имам доколку дојде случајно такво нешто јас ќе бидам исполнета и на некој начин ќе си ја пополнам тагата за спонтаниот .
мене прв пат и притисок си стварам бидејќи минатиот пат не обрнував внимание бидејќи кај секој различно е и кога дојде моментот имав спонтан во 8 недела и тоа сум останала од предсемена течност , а сега пак незнам и по друга ситуација плус а рано е ептен за добивање
Dali na nekoja od vas sto imate nezastiteni odnosi vi se desilo da ostanete bremeni od predsemenata tecnost ve molam zaa pomos imavme nekolku penetracii so svrsuvannje na strana vo marqmcinja poslr 10 minuti otkako go zadovoliv- ova go bev pisalaa i dobiv odg deka ne e mozno trebq da mi dojde na 18 i deneska me zabolea jajnicite a tie penetracii bea na 6ti i 7den od ciklusot nemase svrsuvanje togas i potoa 31 isto svrsi nastranaa oralno i na 3ti imav ovulacija i sum nemala 2ra runda
можеш да останеш трудна од предсемена , но мн се мали шансите. Јас лично за себе ти кажувам мене ми се случи
Здр на сите јас денес бев на контрола и видовме срцева реакција ❤ 8нед+ 2ден сме . Мене ми е супер само по некогаш ми се лоши ама не сум повраќала уште фала на господ хехе .Многу сум среќна дај боже секој кој сака бебе господ да му даде. Позз до сите happy
Sakav da kazam nemase seks do kraaj nego samo 2-3 pati go stavi ne bese odnos vo bukvalna smisla i sakav da pisam clenkata imala mos poveke rundi i zabremenila od predsemena a kaj mene nemase druga runda