Daa ali deka mi e nov partner i pak me plasi predsemenata iako prethodno so bivsiot nisto ne mi se desilo nesakano
Сменете ги и користете лубрикант на база на вода. А ако веќе си решена дека не сакаш тогаш стресувај се после секој однос и пред секој циклус.. Нез што друго да кажам
Ke probam falaa zasega probavme i bez kondom se dodeka nadvor svrsuva se nadevam nema da ima opasnost
Може нема да останеш бремена од предсемената течност, (иако во мнооогу мал процент се случува) туку можеш да си добиеш и инфекции или некои сексуално преносливи болести. Така да боље спречити него лечити..
Pa daa znam sum imala nezastiteni odnosi so bivsiot i sekogas nadvor svrsuvase i se bese okej ama so ovoj sum nemala seks do kraj dali 2-3 pati go stavi a ednska i so kondom si bese sekako svrsi nadvor oralno
Инфекции и сексуално преносливи болести. Свесна си за тоа и повторно го правиш истото и со бившиот и со сегашниот дечко
Што има врска бившиот со односите со сегашниот? Не ми е јасно зошто во секој пост го потенцираш тоа..? Што сега ако не си добила инфекција од бившиот нема ни од овој да добиеш?
Девојче ако не разбра, сакаме да ти помогнеме, ти даваме најдобронамерни совети.. Ако користите кондом, користете. Ако не живеј си со стравот, не можеме ние со сила да те тераме на нешто или пак на друг начин да ти помогнеме да ти помине тој страв. Решение има за тие што прифаќаат да најдат решение, за другите има изговори..
Neznam po koj pat istoto pa pak istoto go pishuvash Ti e odgovoreno koristi si kondom radi zashtita od boesti,bremenost i sekako da nemash stresivi Pocna da ja tupish veke so prashanjevo
Не значи со еден ако нешто не се случило,со друг дека нема да се случи. Не знам колку години имаш,ама ако не си спремна на ризик за дете или спб ќе си купуваш кондоми
А не и е прв пат да паничи . Ми пиша во порака верувам не сум единствена од која побарала совет во лп . Ја посоветував најдобронамерно ,а ми текна дека веќе извесен период бара совет за истата работа ,проверив на профилот и видов дека и додека била со бившиот пак кревала узбуни за предсемената течност . Еве сега пак . Сите ја посоветуваа а она упорна за тие 2-3 пенетрации ..
Pa zatoa i rekov koga ne koristam zastita mi e panika samo prasav za sovet nemora odma da se napaga ali nema vrska nekooi se poiskisni nekoi ne
Никој не те нападна, значи сама си кажуваш дека ти е страв кога имате однос без кондом. Или користи заштита или не се сексај. Толку е просто..