Mene mi se desi pred edno 4 5 meseci da mi kasni poveke od 15 den pravev tri testa i site bea negativni se nadevav deka na ginikolog ke mi kazat deka sum bremena koga mi kaazaa deka imam golema cista na leviot jajnik ☹ se nadevam.deka kaj tebe ke isladne deka si bremena povtori go testot za dva tri dena ako e pak negativen odma na ginikolog
Здраво девојки, еве веќе 10тина месеци пробуваме за бебенце се случувавало да ми задоцни ден до два ден но сепак ништо. Еве денес ми е 11 ден од најплоднито ден (според апликација) кога отидов во тоалет имав неколку капи кафеаво-црвени капи на вешот и тоалетната имам некој болка како за добивање незнам што да мислам дали може да биде имплациско или сепак ми подранила менс. Незнам дали доколу би направила тест би покажал точен резултат или да си почекам да видам колку ќе трае ова прокрварување што прв пат ми се случува пред да добијам поздрав имајте убав ден
Има шанси да е имплантациско. Ако си нестрплива направи си утре сабајле тест можеби ќе покаже. Ако не, следи го крварењето и ако ти прекине повтори го тестот кога ќе ти касни. Ти посакувам позитивен резултат.
Ти благодарам, а доколку би било имплациско колку би можело да трае таквото крварење и дали се нормални симптомите за добивање ?
Ако си во плодни денови и си имала крв тоа е знак на овулација. Јас секој месец ги имав тие капки крв и така знаев дека ми е помината овулацијата, дека јакце клетката има пукнато. Единствениот месец кога немав капки крв е кога останав трудна.
Треба да добијам за ден-два, толку многу ме болат градите па дури од спиење станав ноќеска да го извадам градникот. Никогаш вака не ме болеле. Се обидуваме за бебенце, но овој месец баш и не внимававме на плодни денови. Дали е можно да се работи за бременост?
Како што разбрав јас денес и е 11ти ден од најплодниот ден или 11 дена после овулација. Ваљда нема да прашува дали и е рано на ден на овулација да прави тест. Ако сум грешка нека ме корегира @Симонбомбон
Не ми се плодни денови 11ти ден ми е од пукање на јајце клетката, јас тоа што го прочитав за имплациско е дека можно е да се појави помеѓу 6 до 12 ден од плодни денови па сега незнам што ќе биде
Да да точно така имам уште 4 дена за да добијам менс. Ова прв пат ми се случува затоа и сум во дилема што е работава. Исто така ме интересира дали симптомите се исти како за добивање?
Тогаш извинете погрешно сватиф иначе ако е така можно е да е имплантација .. ти посакувам да си видиш ll