Здраво на сите сакам да прашам, направив тест и беше позитивен ми покажал дека имам две три недели не осеќам никакви симптоми освен што во долниот дел од стомакот на левиот јајник како притисок да имам како да ме стега ама многу мааалку осеќам и тоа не многу често дали тоа е во ред прва бременост ми е се плашам
Па генерално нормални се такви болки Ама појди си на гинеколог Посекако време ти е да ти се установи бременост од доктор
Немам крварење требаше да добијам на 18 не добив. Повеќе кога лежам таа не болка него како притисок мал не се осеќа многу во левата страна и цело време како да ме стега нешто но многу малку после некое време исчезнува повеќе приметувам кога ќе лежам
Претпоставувам дека си го напраела тестот клеар блу дигитален , тоа покажува нај точно со среќа мила ❤❤
Мислам дека не треба да се плашиш дека тоа е нормално се шири матката , сепак незнам баш најубаво нека каже некој ако грешам ..
Не се секирај и јас мислам дека нема простор за паника. Колку што знам нормални се такви благи болки пошто како што кажа Мила, почнуваат промените кај матката. Ако ти е мисла оди уште денес на гинеколог и замоли ги да те прегледаат, не чекај до понеделник. Честитки и со среќа!
Да и јас сакав денес да одам, ама јас живеам во германиа денес гинекологот до 11 работел ќе си чекам фала ви на одговор Фала ти ќе видиме понеделник
Еве јас од искуство да ви кажам за моите симптоми Потполно исти како за добивање,дури и се напив парацетамол зошто имав болки менструални.Др ден на бришење имав кафеав исцедок и др ден ништо...Направив тест после 3 дена,наутро и беше позитивен.
Zdravo!na mene mi dojde na14ti I mi traese 5dena.pijaf klomifen tablete Tora doza dva puta po eden.otidof na ginekolog na eho I imaf dva golema folikula mi dade da primim inekcija ta vecer I posle Eden den da odam na inseminacija.u sreda mi pravia inseminacija mi rekoa tri dena ke osekam bolka ama jas seuste imum bolki vo dolnio del od stomakot I osecaj kao da ce da mi dojde I stalan nagon za mokrenje.dali nekoja od feminki je imala takvo iskustvo
Пред една недела имав два три дена исцедок розевкаст немам сеуште убаво добиено правев тест тогаш излезе негативен, еве два дена ниско доле ме боли стомакот од што може да е веќе не знам. Тука неможам да појдам до гиниколог утре си одам а мојот матичен е втора смена денес неработен ден. Да правам пак тест за бременост или?
Здраво, и јас правев инсеминација на 27ми ноември и имав болки во долниот дел на стомакот и сеуште имам но не толку чести, исто така и имам потреба од почесто мокрење, така да веројатно тоа е нормално
И јас правев инсеминација и еве денес утре треба да не добијам, имам често болки во долниот дел на стомакот а исто и секрет мислам во секое време сум добила и одам да проверам...некоја со слично искуство