Фала ви за брзите одговори после ке излезам да земам тест немам пиено течности денес освен кафе ваљда ке покаже барем бледа линија или до вечер ке добијам...
Ако не можеш да издржиш до утре, не иди по мала нужда 5-6 саати и направи го вечер. Секако не си пиела течности.
Кога има покажува...јас и на 26ден од ефтините тестови од 40ден ми покажувало... а за 3дена доцнење ехе
Јас после два дена од односи кои завршија со зачнување (за два случаи зборам) имав симптоми од типот на грчење во пределот на матката. Така што се е можно, секоја од нас е различна и кај некои има кај други нема никакви симптоми толку рано. Тестот за бременост најдобро е да го направиш првите неколку дена по изминување на терминот за добивање (во случај да ти доцни) за да ти покаже поточен резултат.
Блиску сум за добивање ама имам чудни болки во јајниците, болки во градите, нагони за повраќање ( никогаш до сега не сум имала). Ама ке видиме што ќе испадни.
Здраво, со дечко ми имаме незаштитени односи но никогаш не свршил во мене, но минатиот месец два дена по завршување на циклусот имавме односи, еднаш а после неколку часа без да отиде во вц имавме повторно без заштита, не сврши во мене. Имам редовна менструација, точно на 28 ден ми доаѓа но сега овој месец ми доцни веќе 4 дена. Прашањето ми е дали е можно да сум бремена бидејќи помеѓу двата односи не отиде во вц?
Ми доцни 4 дена , вчера правев селф цлеар што е најсензитивен вечерта и беше негативен а на сред циклус ми се јави кафен исцедок ... имам чудни симптоми умор и ненормални мускулни болки во кичма и нозе до сега не сум осеќала волку болки и темп ми е 37 деновиве .. до сега редовен циклус сум имала мислите дека може да не е точен? :/ имал некој вакви симптоми од пмс?
Можно е и да си настината или да настинуваш. Обавезно повтори го тестот утре/задутре би требало поточно да ти покаже. А тоа кафениот исцедок штом бил на сред циклус, претпоставувам дека било од овулација.
Би требало тестот да е точен. Јас вториот пат тестот го правев после 5 дена доцнење и покажа бледа линија. Навечер го правев. Можеби ти доцни од настинка.
Фала ви девојчиња, го повторев и немаше ништо ама мускулнив болки не се намалуваат и темп 37 нон стоп ме плашат болкиве по тело не сум имала вакви симптоми до сеа ни како пмс
Zenski vcera porucekta dobiv kafeav iscedok, imase i crven iscedok no i svetlo crven kako rozenikav pred 1 mesec i 2 dena imav seksualen odnos bez zastita... imam i bolki vo dolniot del na stomakot. Dali toa moze da znaci deka sum bremena Pliss pomoss
Zdravo zhenski denesmi e vtor den kako mi kasni eve veke dva dena imam menstrualni bolki no menstruacija nemam seushte dali e ova simptom za bremenost bidejki so soprugot imavme nezashtiten bash na ovulacijata ovulacija imav na 8mi, a odnos imavme na 9ti vo 3 sabajle kolku shto znam jajce kletkata dokolku ja ima zhivee 24h posle ovulacijata....