Ај едно прашање, изгледа си правам филмови ама пак да си прашам. Има ли некоја мајка тука што забременила додека доела? Малата ми е 9 месеца и втор ден како осеќам некоја тапа болка во брадавиците додека цица. А знам дека тоа ми беше прв симптом додека бев со неа бремена. Инаку уште немам добиено од како сум породена и си цица малата, имам доста млеко...
Па штом бил незаштитен и блиску до овулација можно е. Од овулација до добивање фиксно поминуваат 14 до 15 дена така да ако си сигурна дека тогаш ти била и веќе касни, направи си тест
За денес планирам еве денес ми е 4ти ден како касни но имам многу силни грчеви исто како да имам менструација ама не крварам болките се скор исти а и многу се јаки јас веке имам едно дете но тогаш само еден ден имав вакви болки сега ми е чудно дека еве 4дена со ред имам јаки болки а крв ниту капка а и како пресечена сум немам никаква енергија и само ми се спија на еднат града имам грутчиња и многу ме боли е сега дали некоја имала слично искуство како ова... Ве молам за помош..
Napraven posle 21den od odnosot mi docni eden den imav odnosi na 05.02 a mi zavrsi na 02.02 neplodni denovi bea a i majka mi pocina sig od stres ne mi doaga a me bolat gradite i mekicki se ama ne mi doaga negativen test ako imase nesto ke pokazese go napraviv posle 21den oti imav kako tocka krv i kafeavo pred nekolku dena
мене позитивен ми излезе тестот но имам јаки болки како менструални сега треба д цхекам до понеделник... Дали некоја имала вакво искуство? Многу се плашам
Јас имав болки што не можев од кревет да станам. Појди на гинеколог, нема зошто да чекаш ќе ти дадат терапија.
Почекај за 4 дена рано е мислам дека е,и јас направив порано 4 дена па ми испадна негативен на 28 ден имав бледа црта бев бремена.
Многу сум исплашена..до сабајлево имав јаки болки слични на менструалните сега од поручекта почнаа остри болки во јајниците повеке на десната страна дали е нормално?
Нормално е да имаш 'менструални' болки во рана бременост и натака ќе ги имаш. Сега телото ќе се навикнува на новата состојба. А тие остри болки сега издржливи се? Памтам и мене така едниот јајник повеќе ме болеше ама јас покасно дознав дека сум бремена и си очекував менструација.