Може да чувствуваш такви грчеви поради овулацијата. Ми се случува да знам кога овулирам, поради болката во јајниците.
Девојки да прашам едно прашање поврзано со симптоми на бременост дали т. температура (константно 37°) може да биде еден од симптомите?
Da, jas koga bev vo rana bremenost imav 37.2 do 37.5 no ne povisoka, megutoa taa temperatura sleduvase otkako mi bese potvredena bremenost nekade bev 7, 8 nedela od bremenost
Девојки денеска правев тест испадна негативен,можеби рано го направив незнам добивам од 24-28 дена во принцип денеска ми е 24 ден немам добиено,а и немам никаков симтом ни за добивање ни за бременост.
Може ти е рано. Јас како швајцарски точно на 25 дена добивав и на 25тиот имаше ептен бледа црта. Почекај до 28миот ден ако не добиеш направи уште еден. Тогаш ќе ти покаже точно.
Ќе почекам ќе видам што ќе биде,ама немам многу надежи немам никаков симтом на бременост. Ако не биде овај месец здравје другиот.
Првиот пат кога останав бремена недела и пол после овулвацијата имав симтоми,нагони за повраќање,болни гради,вртоглавици.
Немој пред време да се разочаруваш. Знаците се тотално исти и за циклус и за бременост. Тоа нема шанса да знаеш што е. Додека не касни. Ќе биде се во ред. Јас сум втор пат бремена и скроз е различна оваа од претходната бременост. А и ова е првото се машки (дури и ист пол носам)
Еве и јас чекам да не добијам, но симптоми никакви ни за добивање нит за недобивање единствено цел месец некои глупи менструални болки имам повремено. Уствари некаде на средина на месец околу овулацијата градите ми беа преосетливи на допир, но тоа помина. Еве сабајле се разбудив со една бубуљица, а такви ми се појавуваат пред циклус. Со првото кога останав бремена, еден ден пред да добијам ми покажа негативен тест, а јас сум била бремена, ене ја сега женска од триипол години. инаку за некаолку дена чекам да не добијам, дај боже да не добијам.
od klomifenot sigurno ne ti docni dosega dva pati imavpieno ova pred prvata bremenost beshe.. dva ciklusi piev klomifen pa mi doagjashe na 28dena.. Izgleda e od stres ili e lazhno negativen testot ako ne dobiesh pojdisi betahcg neka ti naprvat vo laboratorija toj e najsiguren pozrav
Мислам дека ке збудалам дури чекам. Теба утре да не добијам според апликацијата, ама па претходен месец ми каснеше 3 дена. Или ке се изначекам или ке се разочарам. Уште ми се осетливи само градите. Нека дава боже трпение на сите нас.
mi dojde vcera mene ama mnogu oskudna denes vekje mi zavrsi neznam nikogas tolku malku ne mi traela po 4 dena najmalku..
kje napravam iako nema sansi bidejki ne licese na implantacisko poveke na menstruacija si licese samo mnogu malku traese eden den
Ајде ќе видиме, не можам да си објаснам 2 дена откако мерам ми е исто 37 или 37со2 ни повеќе ни помалку а за тест мислам рано ми е на 10ти трба да не добијам