ciklusot mi dojde na tocna data traese 7dena od koi prvite, 3obilno bese posle se namali ama od koa mi zavrsi gradite mi omeknaa meki se ama od sto me zaboluvaat cat pat samo gornata strana 2-3sekundi i minuva ajde pupkite me bolat od vcera bidejki partnerot mr grizase amaa gradite od sto me nadboluvaat vaka na dopir ne i spiam normalno nemam bolka cat pat me zsboluva ne e mozna bremenost takaa? Mn se uplasiv a ne svrsuva vo mene sekogas oralno i gledam na delo dodeka vrsi rabota
Болката е од прогестеронот што се лачи пред добивање и продолжува и во тек на бременост. Да беше знак само на бременост немаше потреба да правиме тестови, нели, ако болат гради бремена си
Ali ne me bolat sega cat pat mi zakazaa za eho na gradi ja si dobiv ciklus obilen gradite vo bremenost se kako silikoni da imas taka mi imaat kazano a moite splasna posle ciklus
Луѓе денес би требало да ми е последен ден од плодните денови, а вчера ми беше овулација според календарот.. Имав односи со мажот ми вчера. Денес цел ден некако имам грчеви и јајниците ме стегаат, болката е блага не е јака. Дали има место за паника?
Devojki jas sum vo mn rana bremenost,seuste ne sum bila ni na eho seuste.Ovie dva dena osekam mnogu losenje,premnogu omalaksanost kratkotrajni grcevi vo dolniot del na stomakot i kocenje na desnata noga.Kazete mi kakvi simptomi osekavte vo rana bremenost i dali e se ova normalno vo mn rana bremenost?
Нормални се грчевите. Се што е мала, издржлива болка е нормална во рана бременост. Исто и за другите симптоми што ги имаш. Со лесно
Zdravo feminki nova sum Imam edno prasanje imav dobieno 4 den porano, no predhodno i posle Toa Mnogu imam macnina mi se vrti ponekogas povrakam ponekogas Nemozam a mi doaga mi se vrti Nz sto se somnevam da ne sum trudna :/ pomagaj te
ако се сомневаш дека си бремена најдобро направи си тест тогаш ќе знаеш од што ти се појавуваат симптомите кои ги наведе... ние можеме само да нагодуваме што е причината
Освен чат пат болки во карлица, омалаксаност,и така малце стомак да ме заболи ништо повеќе. Решив мило да не барам симптоми,ке чекаме