јас мислам дека треба да си направиш тест за бременост, за да не се мислиш што е како е... можноста е голема да бидеш бремена, но најверодстоен доказ ти е тестот..
Нема разочарување, мора да биде. Мене веќе 2 дена ми доцни. Купив тест ама уште не сум го направила, имам трема некако хаха Некако мозокот ми е навиен да не се изненадам/разочарам било да е позитивен или негативен...
Не знам кога имам овулирано од 2 до 7, ама градите почнаа интензивно да ме стегаат како некоја реума да имам внатре.. Не знам дали е ова некаков симптом или па само реума, не сакам да се “радувам” пред време..
Мене ме болат градиве од денот пред овулацијата (според календар), а тоа е до сега повеќе од 14 дена. Толку долго никогаш не ме болеле. Ќе видиме утре ќе правам тест, па ќе пишам
Денес осеќам некои грчеви,или веќе грчеви у глава ми се сторија.. 20/21 месецов НЕ ТРЕБА ДА ДОБИЈАМ! Стискам палци за нас 3 девојки,две цртки такаааа дебели да видиме,па и за сите останати кои НЕ ТРЕБА да добијат месецов! @LucyLu @BabyD0ll
Јас со искуството до сега решив да не барам симптоми веќе. Секој месец психа ми се растројува Ќе ме здоболи нешто и одма гуглам дали е ПМС или бременост а оно знам исти симптоми се не дека незнам Дај боже само да биде ако не нови сили активираме нареден месец
Искрено секогаш две недели пред да добијам сум имала болки или ми искачало по некое мозолче, јас сум 10 дена до датумот, немам никакви симптоми. Дај боже да сум бремена
Луѓе не знам дал е ова еден од симптомите,ама цел ден денес си плачам онака солзи си ронам како да ми е умрел некој близок.. Значи немам причина да плачам никаква.. Дали некоја од вас имала вакви симптоми во рана бременост од 1 недела..
ајде опуштено те молам, психата ите како може да си поигра со нас.. П.С и јас чекам да не добијам после 20ти ама се трудам колку што можам да не мислам на тоа.. знам дека е тешко но времето е прекрасно најдобро искористи го да прошеташ и да ги наполнеш градите чист воздух
Mila bas se raduvam. Jas ke cekam da zadocni. Deneska cel den me boli stomak,jajnici,sve neso sum gladna kicmata me.boli.. mislam deka treba da pocekam ili da napravam utre test? Sto mislite ? Za 8 dena treba da ne dobijam,se nadevam