@LadyC мене ми почнаа вртоглавиците,болки во долниот дел од стомакот. Исцедок жолт и густ,смрдлив. Кичмата исто,рано е за добивање. Ама ја праев тест и не покажа ништо. Можно ли е да е погрешен?
Можно е. Мене три дена пред добивање ми покажа негативен, дента кога требаше да ми дојде веќе имаше две цртки.
Луѓе не знам што ми се случува, ама цел ден денес немам нормален период него многу црна крв и како сува да е. Сабота требаше да добијам но добив вчера вечер и некако се темна ми е крвта.
Denes napraiv test negativen. Sea na brishenje kafeavo ,vtor pat brishenje rozevko. Lele ke probie osekjam deka kje dobijam
Колку време се обидувате? Пиеш фолат? Те молам и да добиеш не се разочарувај. Не значи дека нема да фати нареден пат...
Prosliot mesec cel mesec,ama dobiv, eve i sega cel mesec... da pijam folna kiselina. Lele mi se plache ako vidam do posle deka sum dobila stvarno vekje neznam shto se slucuva..ke puknam od maka ako dobijam
Еееј еј смири се, мене на трет месец ми фати првото. И јас како тебе бев скроз психички падната, се ми мина низ глава и на крај кога видов дека има две црти третиот месец не ми се веруваше. Те молам рано ти е за паники, се ќе биде во ред...
Си видела негативен тест, ти се опушти телото и ќе се прочисти... Чим негативен си видела... Но ај да видиме како ќе биде и дали ќе пробие... Само не се разочарувај, го поминав твоето... Чим ти заврши ако добиеш , одма стави се на турбо. Ќе биде...
Добро ќе ти кажам, знаеш се мислам да не е имплантациско крварење, ама имам периодни болки и не ми се верува.