Не. Почекај до утре. Ако продолжи да тече вака оскудно прави тест. Веќе еден денес си правела. @BabyD0ll ти правеше тест? Мада дека рече дека ти е темно и дека тече мислев дека е можеби почетна фаза. Ако не си, прави еден и ти утре. Ви ја пуштам ЦЕЛА СРЕЌА ОД ПОЛНО СРЦЕ девојчиња.
Devojki eve i mene me boli stomak kako za doaganje veke 3ti den, a treba da ne mi dojde za 6 dena, gradite me bolat i mi se oteceni i mnooogu sum nervozna. Pred nekolku meseci imav edna neuspesna bremenost i sega se molam da vidam II, i na site sto cekate daj boze sto pobrzo da se raduvate
Стимулации примам од 3 до 5,клексан во 8 навечер,ако пиеш аспирин мора да ти се на размак од 12 часа со клексанот.
ајде само позитивно Ви се молам.. без црни сценарија не си правете непотребно стрес желбата за || е преголема кај сите нас НО само со отпуштени мисли и тело тоа можеме да го постигнеме Ве сите и потрудете се да се опуштите, Господ е голем кога тогаш сите ќе не огрее
Многу е важна женската психа не смееш да се разочараш ама ич. Мене ова видео многу ме исполни со позитивна енергија и надеж. И јас сум во фаза на забременување, за жал 3 месеци неуспешно но знам дека се е во ред со мене и мм па затоа сум сигурна дека многу наскоро ќе ни се исполни желбата.
Извини, но не те разбрав, какви се тие стимулации и клексани нели се боцкаат во поодминати месеци од бременост, не сум запознаена баш со ова.
Сеуште чекам да не добијам. Се надевам дека ќе има бременост. Освен болка при допир на градите и зголемен апетит друго како симптом нема.
Devojki mene mi e cudno dobienoto ovoj pat.Crvena boja ne tolku temna kako sto mi bilo sekogas. Prviot den obilno ne mnogu,vcera menjam uloska slabo,denes uloska stavena od sabajle ja smeniv so mnogu malce nekolku tocki, eve sega ja gledam vtorava uloskava samo edno krugce. A denes 3ti den. 4 dena mi trae menstruacija. Iskustva?da ne se povtoruvam znaat clenkite deka se obiduvame za bebe.. Edit :Na brishenje mi e kafeavo
Ne nemam napraveno. Ne znam cudna mi e menstruacijava mnogu. Prviot den crvena vtor den slabo tret den denes na brishenje kafeavo. Ne znam shto da mislam. Da napravam test denovive ili? Edit : prv pat vaka da mi bide so menstruacijava,voobicaeno prvite 2 dena imam obilno so trosam po 2 3 paketcinja ama ova e cudno sega
И јас ќе правам сабајле тест мислам. И мене ми беше многу темна крвта, ама нема врска скептична сум. Јас имав и периодни болки исто. Ќе правам тест за секој случај иначе да знам што ми се случува во телото. Сепак никогаш не се знае.
Трет ден како ми касни,се обидуваме за бебе (прв обид),од симптоми имам само болни гради и оттечени, зголемен апетит, повремени грчеви во матката и многу ми се спие. Дали е рано зс тест или да почекам уште малку?