Можеш да направиш веќе. Истите симптоми ги имав, на третиот ден каснење веќе имав убаво изразена втора цртка. Со среќа
Ако даде Господ оваа ќе ми е втора бременост, за првата немав исти симптоми затоа ми е Чудно,Одамна беше и тогаш имав само утрински мачнини и повраќав многу.
Направи тест. И јас скоз истите симптоми ги имав, ми доцнеше 2 дена и направив тест и бев бремена. Со среќа
Здраво. 5 дена пред добиено (не треба да добијам).. освен потечен стомак и чуство на умор немам други симптоми правев тест ..негативен. Можно е рано да сум го направила?
Деновиве ќе купам и ве известувам. На сите кои се обидувате за бебенце ви посакувам да си видите две цртки. Инаку сеуште не осеќам мачнини и гадење рано е зс овој симптом или немора да значи дека кај секоја се јавува?
Мене ми мириса на бебе а за мачнини знам од мои блиски дека се јавуваат после 6та недела, кај некои и воопшто ги нема. Чекаме убави вести
Kолку убава вест. Честитки, лесна бременост Ако не е тајна колку време се обидувавте и односи дали практикувавте на секои 2 дена или кога-како ?
Ти благодарам дај Боже кај сите вас лесно да бидне! Кај мене беше од 2 месеци обидување, а односи имавме може само 3 пати во плодните денови. Ти посакувам тебе и на сите други што сте во исчекување за брзо да си се израдувате
Ај да си прашам и јас Не планираме бебе ама нешто ме загрижува Менструација имав на 4март која траеше до 9 редовни незаштитени односи со мм ама сепак се пазиме денес трет ден тапа болка повремено во долниот дел на стомакот како за добивање густ исцедок од кој вчера и денес кафеав?
На колку време добиваш да не ти пробива.Јас добивам на 25 дена некогаш ми е кафено ден пред да ми дојде.
Градите многу ме болат последна 7 март треба да добијам за 5 дена имам и исцедок бел густ,се надевам дека е бременост,мене никогаш не ме болат градите пред да добијам а сега ми се преосетливи.
@medena147 не обично добивам на 30дена некогаш и повеке Предходно пиев диане 35 имав редовна менс додека ги пиев сега овој месец прекинав бидејки требаше да правам пауза