Ете го тестот денес направен,по 6 дена доцнење. Ви посакувам на сите да си видите вакви цртки. Се читаме во труднички моабети сега.
Јас не направив тест. Се плашам дека ќе видам негативно па остаив така. Еве денеска приметив на бришење кафеаво,а кичма и матка ме убива. Не знам што е.. Воедно @Fatalnata ти честитам,со лесно
Направи и не се разочарувај, вака само се мачиш со прашања.. ова ти го кажувам од искуство, два дена имав исто како тебе вчера добив, не знаеш низ каква голгота поминав, морав да земам Дијазепам бидејќи се стегав да направам тест и да си се напијам Кафетин менструал како што обично си правам од помислата дека можеби се случува имплантација.. ајдеее со тебе сме, можеби ќе видиш || кој знае
Девојче, не сакам да те плашам но и јас ги имав истите симптоми. Пред 2 години, исто како тебе имав ваков тип на "циклус" се утврди дека сум бремена и за жал истиот ден кога го видов тестот позитивен бев итно во една од приватните клиники и ми кажаа дека имам missed . Затоа те молам направи тест и посети гинеколог, не губи време тука.
Девојки едно прашање! Пред 5 дена ми завршија плодните денови, имам тапа болка во десниот јајник.Дали е имплантациско вгнездување или....??Ве молам за мислење!
Еве немам ни на бришење кафеаво,а ко ке размислам добиеново значи ден ипол ми траеше 2 . Не знам се плашам од резултатот што ќе го видам до сега 2 негативни теста, знам дека има луѓе што се борат за дете повеќе време од мене, меѓутоа .. Не знам можеби и ќе направам тест. Ако не, па ќе тркнам до гинеколог. Фала сепак на советите
Фала срцка, и јас така мислев ама не сакав да тврдам однапред. На сите им посакувам вака лесно и од прва да бидне бебче.
Devojki dali ako imas bolki vo jajnikot od leva strana i imam iscedok i otecena sum dole dali ima vrska so bremenost da ne sum bremena ? Toa iscedok prv pat mi e taka i Mn otecena dole Nemozam da sedam
Би ти рекла дека е можно ама буни тоа што си отечена доле. Еднаш кандида кога имав бев отечена. Направи тест за секој случај ама јас мислам дека си за гинеколог.
Не, напротив. Реков јас еднаш бев отечена од кандида што се лечи многу лесно. А ако си имала незаштитен однос секако е можно да си бремена. Така да, само тест може да ти каже.
Ee daaa imav nezastiten odnos So soprugot A kako se leci Toa lesno da ne odam sea po lekari znaes kako e sostojbata nadvor :/
Ама јас не реков дека е тоа за да ти кажам како се лечи. Ако мислиш дека не е од бременост можеш да се миеш со чај од камилица или кантарион, а ако осетиш некое чешање оди на гинеколог.