Честитки, ти доцнеше ли или имаше симптоми па правеше тест ? Какви симптоми имаш? Јас треба да не добијам утре и сакам да правам тест ..
Fala mila mi docnese 4 dena celo vreme mi se spie i brzo se zamoruvam od se srce ti posakuvam da si vidis || crtki
Здраво феминки Јас сум нова на форумов,па би сакала да слушнам ваши мислења и искуства Со мм се обидуваме подолго време за бебе,но без успешно е Добивам редовно менструација 26-28 дена..последна ми беше на 22 март а овулација на 3 Април..имавме односи на 1 март,3ти и 4ти..дента на овулацијата имав огромни болки кај јајниците..од тој ден па навака осеќам огромна болка во градите,грчеви,промена на расположение,повеќе нервоза чувствувам,навечер не можам да спијам,по често имам киселини,одеднаш чувствувам глад но кога ќе почнам да јадам како тешко да ми паѓа од јадењето,чувствувам и подуеност кај стомакот дури и надворешно како подуен да ми е..според календарот треба да добијам за 10 дена..дали е рано да ги чувствувам овие симптоми доколку сум бремена?И кога е нај соодветно за тест,дали ако ми задоцни? до сите
Јас исто имав од денот на овулација (значи 2 недели пред да требаше да добијам), градите ужасно ме болеа на допир, до степен што и од спиење се будев од болка. Не знам дали има некаква врска тоа со забременувањето, но кај мене ете само тогаш беше така. Инаку обично ме болеле 4-5 дена пред да добијам. Следен симптом беше 2-3 дена пред датумот за добивање- болки во долниот дел на стомакот како да треба секој момент да добијам, но траеја по неколку секунди и поминуваа. За болката во јајник би ти рекла дека ти е од овулацијата, многу е рано за симптоми на бременост. Мој совет-почекај да ти доцни барем 1 ден за тест. Знам дека е голема неизвесноста, го поминав и тоа, но најубаво е да почекаш. Ти посакувам среќа, да се израдуваш што поскоро
Девојки... Имам уште 7 дена до циклус. Но, сега видов кафеавко на гакичките и плус така ептен секрет погуст невообичаено за мене, кога се избришав беше какп бледо розево. Незнам стварно што сигнализира ова ама малку како потресена сум и еве почнува доле стомакот да ме здоболува по малку Пишав и во друга тема ама немав одговор. Ми значи вашето мислење
Мене на 3ти ми беше, значи горе доле исто сме...и мене ми рекоа дека е рано за се, тек треба да се случи имплантацијата..ќе си почекаме јас и ти
Ајде толку беше.. Истите симптоми како пред еден месец за добивање. Три дена пред време ме боли стомакот и ќе си добијам за 3 дена. Ништо и од овој месец.. Изгледа ќе се намачам додека останам бремена. Нема везе има да се мачам и да се искривам, ама бремена ќе останам!
Bidi tepeliva koga najmalce osekuvas togas ke se desi.. Samo imaj verba vo sebe i misli ppzitivno..❤❤ ti pustam sreka za tridena da ne ti dojde i da si napravis test | | da bidat
Me interesira dali e mozno da ostanam bremena dokolku imavme nezastiteni odnosi nekolku pati vo tekot na moite neplodni denovi? Mi kasni nekolku dena, na testot pokaza edna polna i edna bleda crticka, a se osekam podueno i kozata mi se isfrli isto kako i sekogas pred da dobivav menstruacija?