На сета мака, ме изнасмеа и јас така викам, па и да се искривиме, само бремени да сме битно да сме позитивни, иако и јас варирам, те позитивна те тажна ама ќе бидне
Абе позитивна сум, ама и овие последни денови пред (не) добивање ми се многу стресни.. Цела се тресам да не добијам..
Иста сум и јас,само бројам денови до добиено и се молам да не добијам... ај ништо не де знае, може ќе те изненади
Кај мене до сега се покажале 100% точни и тоа најефтините лентички, ама од аптека. Последниов пат покажаа втора црта 10 дена по овулација. Ептен бледа, ама се познава и станува потемна со пораст на hCG, па си ги користам да следам дали и како се зголемува нивото на хормонот. Користев и такви од интернет, меѓутоа за никаде се. Кога не бев бремена речиси сите беа лажно позитивни, а кога бев, сите беа негативни, дури и кога hCG беше над 100.
Овие: https://www.amazon.co.uk/One-Step-Sensitive-Pregnancy-earlier/dp/B001G61MU4 Ги нарачав заедно со тестовите за овулација, кои се покажаа одлични, а овие за бременост сé одопаку ми покажуваа.
Dali e mozno da gi cuvstvuvam istite simptomi kako koga imam menstrualen ciklus? Bremena sum okolu 2 nedeli a stomak me boli isto kako da imam, kozava cela mi se isfrla kako i sekogas... Treba da se zagrizam ?
Treba da mi dojde za 3 dena a nemam nikavi simptomi do sega toa se nema sluceno, prerhodniot mesec mi docnese 4 den , a sekogas mi e redovna pred 3 dena mi se slosi malaksav , imav gadenje cel noc ne mi bese dobro mi bese toplo , utretodenta cel den ne mi se jadese jadev od pusti strav da ne mi se slosi pak i sega pak jadam ,a da napomenam postev . Sega nemam nikakvi simptomi a na 18.3 mi bese poslesen pat.sega mi e strav da ne e nesto zdravstveno da imam problem ili e mozna bremenost ako ima nekoj slicno iskustvo nema mi pise
Можно е да си бремена доколку не се пазиш...за симптомите не се "потпирај" мн на нив зошто мене па месецов пре рано ми почнаа..кога ти беше овулација и последен однос?
Исто е. Имаш тема "прво тромесечие од бременост" оди си таму, следи ги девојчињата, совети имате, ќе си помагате меѓусебно...
Pa ne se pazime sakame bebus i zato nz dali mi se slosa od nesto dr dali e mozna bremenost 2 dena ne mi se jadese gadenje imav ne bev malalaksana znam 7km izodiv samo taka mi bese bezveze a sega mi e 25den od menzis nikakov simptomi nemam
Јас мислам уште малку да почекаш и ако ти задоцни бар еден ден, направи си тест да си сигурна и мирна..се случувало да немам никакви симптоми освен повремена нервоза, па пак сум добивала..
25 ден од циклусот. Имам симптоми за период, ама пуста последна надеж па викаат дека симптомите за бременост се слични. Осеќам дека ќе пробие вечерва знаејќи дека имам циклус од 26 дена. Сепак уште имам надеж.
Прашање до членките кои имале имплантациско крварење како знак на бременост- Кои денови од прилика било? Колку дена пред датумот за следна менструација? Дали беа само неколку капки, на бришење или како?
Јас имам главоболка типична за менс. Два дена од како имав малку кафено на гаќичките имав грчење во стомакот сега ништо Се си мислам и овој месец ништо нема да бидне а пуна надеж бев. Само ми се плаче и расправа сега.