Додека не видиш добиено, нема место за разочарување (дај боже да не добиеш)...слични се симптомите ништо не се знае...јас веќе скренувам повеќе од 10 дена а тек треба Сабота да добијам според календар...нервозна сум и со огромна болка во градите...
Јас треба да "недобијам" во четврток, ама веќе 2 3 дена наназад болка во градите, некоја чудна болка во стомакот во јајниците, а пред некој ден имав бледа крв на бришење, но тоа беше само еднаш.. Не сакам да се оптоварувам со мисла дали ке добијам или не ама посилно е од мене
Оптовареноста ми е на нај јако пуштена месецов. Уште 3 дена сум мора да издржам немам избор.Стискам палци да биде драга
И од мене е посилно, потполно те разбирам, а гледам повеќето сме такви што сме во исчекување за бебче а јас веќе 10 дена со болка во градиве мислам како балони ми се и во секој момент ќе пукнат ги чекаме " нашите не добивања "
I jas nemam simptomi a treba na 14 da dobijam nz sto e ,a do sega sekogas su imala bolni gradi i mn mi se jade
Не се разочарувај, мора да сме оптимисти. Јас со измешани мисли денеска, не сакам да се надевам ама цела ден дури од вчера попладне како да ми се лоши, денеска на работа се живо ми мириса, сите парфеми во нос ми одат но сепак ќе го чекам четврток па ако не ми дојде ке правам тест
Jas do veligden ke cekam hahha minatiot pat koga mi kasnese 5 dena nz zosto strav me faca do sega nikogas ne mi docnela tolku, a utre mi e 28 den pa ke vidime nemam nikavi simptomi deka ke mi dojde i ke cekam do veligden samo koga se brisham imam bel iscedok povekje i toa e
Се си мислев дека 17 паѓа Сабота, тоа Петок било така да до Петок ќе пукнам од нетрпение...јас мислам дека нема, веќе помина и денов така да само опушти се...не дека Петок и јас нема да паничам како тебе, ама на твојот тест видов бледа втора линија повтори утре и кажувај резултати
Да ќе го повторам. Абе се убивме психички не знам што да ти кажам, ама ќе помине и тоа. За прво дете пробувате?
Даа, прво бебче...не знаев дека вака тешко било секој месец беше разочарувачки кога ќе добиев, сега месецов сум позитивна и уплашена
Е па и јас не знаев, ама ете, ајде ќе биде кај сите не плаши се имаш уште време до петок, вака ако се мислиш цело време до петок ќе полудиш. Најди си хоби и занимација и дистрактирај се. Јас те тешам тебе, а никој да не ми е под кожа моментално Знам дека на тестот има ептен бледа црта, ама се си мислам тестот беше нешто проблем. Утре ќе се дознае сѐ.
За занимации си наоѓам не дека не, нај веќе книга ме опушта ама природно знае натака да ми отиде паметот..даа, утре ти е момент на вистината