Mene denska pocnaa gradite da me bolat ,a treba deneska da dobijam sto znaci i ovoj mesec me mi docni 5 dena
BabyD0ll го повтори тестот? Се надевам ќе не израдуваш. Јас со душа го чекам 16 ти да знам на што сум
Да го повторив мила во темата Дали сум бремена? е, позитивен беше. Ќе си дојде и 16ти одма еве за два дена одма ќе си поминат.
Девојки ми треба ваша помош...денес ми е 24 ден од последна менструација ( тие што не знаат обично добивам 26-28 дена ) сега видов на хартијата густ бел исцедок со помешано бледо розево..главата пре многу ме боли, стомакот и кичмата...овулација ми беше на 3ти..односи на 1 3 и 4ти...мислите дека добив?
Mislam deka da ,no vo mn slucai moze samo da imate rozev iscedok nekolku pati i da ste bremeni znam od bliski moi
@BabyD0ll @Lovebug01 девојки пуштајте среќа да е имплантациско, ја готово почнав да паничам дека добив и спремна сум за плачење
Ти ја пуштаме сета среќа на светот Но не е малку касно за имплантациско? Освен во случај покасно да настанало оплодувањето...
Фалаа @Vaga90* И мене тоа ме замисли, нели обично од 7 - 10 дена е имплантацијата...мене 10 ти ден ми бил вчера... Не знам што да мислам
Дај боже да е имплантациско драга. Јас Ти ја пуштам целата среќа да е имплантација... Истото ми се случи мене само плус кафеаво малку и на 5ти ден од тоа добив ( 2 дена порано) Во декември имав скроз исто искуство и не разбирам зошто е тоа така. Дај боже стискам палци да е имплантација ова е само мое искуство се надевам нема да е кај тебе исто
Не сме спремни знам, ниту една од нас не е. Можеби не сме спремни ама сме храбри до бескрај за секоја битка. Секоја од нас ќе излезе од овде како победник со бебуш во меше во тоа сум сигурна