Ajjj, dobiv na 4 april, sega na povtorno imam kafen iscedok nakaj rozev, a mi e 15 den od ciklus, moram da napomenam deka imav ivf vo mart mesec na priroden ciklus neuspesno, sto moze da e, imam slabi bolki vo polovinata i na jajnicite, sovet bilo kakov
Ti blagodaram Bella Stela, no mislam da ne sum so hormonalno poremetena od ivf, no prethodno mi bea super rezultatite od 3 den od ciklus Ako e ovulaciski spoting kolku vreme trae?
Максимум 3 дена и треба да е ептен слабо, по една капка или само на бришење. Мене на тоа ми оди, дека ти е на 15ти ден од циклус. Колку ти се долги циклусите?
Na 31 den mi ciklusite, nikoj pat do sega vakvo nesto ne mi se slucilo, se mi bilo redovno, se pod kontrola, ajde samo se da e vo red
Ништо лошо нема во овулацискиот spotting. Ако ти се случи, воопшто не значи дека нешто не е во ред, најнормално е и им се случува и на многу други жени.
Ако си имала IVF на спонтан циклус не гледам причина да ти се пореметат хормоните,претпоставувам само прогестерон си примала,не се секирај за тоа.
Девојки за многу години да ни биде најголемиот христијански празник Велигден, да сте ми здрави и живи и до година побројни да си славиме
Здраво срекен празник на оние кој слават женски ја требаше да добијам на 17.04 но ја нема веќе два дена ве молам за совет
Не се разочарувајте, и јас прошлиот месец премн се надевав и ништо. Овај пат се поопуштив и само повеќе работевме во плодните денови! Бацки за вас, ви држам среќа за следен месец
Дај боже драга да биде следниот, некако и јас си ветив овој месец не мислам на тоа, не спомнувам, ќе сум опуштена па здравје може ќе бидне
Сеуште немам добиено стомакот час ме боли час не инаку ми доцни требаше да дојде на 17.04 а последниот цик ми е 20.03 а од тогаш имав скоро редовно однос
Cestitkiii te molam kazi mi bese li na ginekolog, te vide li na eho, i jas denes napraviv test mi isladna pozitiven kako tvojov isto, koga e najdobro da se vidi na eho. Presrekjna summm ❤