Feminki, me interesira dali posle nezastiten odnos i zelba za zabremenuvanje ja zadrzuvate spermata nekako zatoa sto nekade na forumot procitav deka najdobro e vodenje ljubov navecer zaradi lezenje celo vremo posle toa. Jas pak naprotiv, obavezno so tusiranje izmijam se od mene i sega ne znam dali gresam(( [mod-kirilica:1a6meufx][/mod-kirilica:1a6meufx]
тоа се користи најверојатно ако веќе подолго време се обидувате и не можеш да забремениш инаки нема врска.Демек мојата сестра лежеше со нозе нагоре па што забремени непланирајќи? Нема врска тоа мила....а за туширањето не знам стварно.
Мила, ако сака да се фати, ќе се фати , не се секирај толку....или едноставно не се туширај Јас пак некаде имам прочитано после односот да ги кренеш нозете високо, како свеќа, ако се сеќаваш на физичко сме правеле.... мене ми е малку глупаво ама ако сакаш пробај.
Веќе два месеци имам односи со дечко ми без заштита. Пред еден месец имав редовен циклус, сега овој месец ми дојде два дена порано. Ми траеше 3 дена, имам често мокрење, стомакот ми е подуен. Се осеќа, некако загрижено, не знам зошто. Дали би имало шанси да бидам трудна?
здраво девојки!!! не сум нова овде но прв пат ви пишувам и ве молам за помош...со дечко ми имавме односи на моите плодни денови без заштита тој не сврши во мене но веднаш по свршуванјето повторно имавме односи и така неколку дена по ред треба да ми дојде на 01.10 но јас сум нестрплива...дали има шанси да сум бремена ве молам за помош
Шансите се многу мали. Да не речам никакви. Треба да сврши во тебе... а вака постојат мали шанси затоа што сте имале повторен однос.
Deneska trebase da dobijam, no nemam nikakvi simptomi, vcera kako da custvuvam bolka vo dolniot del na stomakot i obicno koga dobivam me boli i nogata (cudno znam) i taka bese i vcera, no deneska nema nisto) mozno li e KONECNO DA BIDNALO A? ke cekam uste nekoj den pa ke pravam test, a gradite uste ne mozam ni da gi dopram...
Има шанси колку само јас познавам така бремени што останале ама да не те плашам сепак, може нема да е така кај тебе.
Сеуште ништо од циклусот, значи 1 ден доцнење, не можам да се пофалам со редовен циклус, но обично ми доаѓа некој ден порано а не подоцна, само еднаш пред година дена ми има доцнето неколку дена. Но немам ни некои посебни симптоми на бременост, градите уште ме болат, и кога станувам наеднаш како да имам болки во долниот дел на стомакот, е од вчера како нагло да омалаксувам и се препотувам цела, ама некако се мислам дека ке ми дојде каде и да е ( не можам ни да се решам на тест од срав за повторно разочарување....имал ли некои од овие симптоми а да е труден
Па доколку не свршил во тебе не би требало да си загрижена. Имам слушнато и дека предсемената течност има мала количина сперматозоиди, ама шансите биле многу мали речиси никакви да останеш бремена, ако ти изостане циклусот а како што велиш секогаш ти доаѓа на датумот, напрај си тест..со среќа
eve prvo ke ja spodelam vesta so vas, pred nekolku casa pravev test i izleze pozitiven zdravje ke pravam uste eden utroto za da se osiguram ama nekako uste ne mozam da se opustam i izraduvam dodeka ne posetam doktor. Ako moze nekoj poiskusen da mi kazi dali moze vo 3-4 nedela od bremenost nesto da se vidi na eho ili moram da cekam.ke go prasam dr utre ama ne mozam da sedam mirna... pls
се гледа само една малаа точка ама сеуште нема добиено срцева реакција и ќе ти каже по една недела пак да одиш затоа почекај си уште малку
Ке ве молам ако може некој да ми каже дали кога тестот за бременост покаже позитивен резултат ама втората линија е малку послабо видлива од првата би можело да постои некој проблем или е нормално, тестот го правев по 4 дена доцнење.