Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    над 37

2. Francesska

Francesska Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Feminki, me interesira dali posle nezastiten odnos i zelba za zabremenuvanje :) ja zadrzuvate spermata nekako zatoa sto nekade na forumot procitav deka najdobro e vodenje ljubov navecer zaradi lezenje celo vremo posle toa. Jas pak naprotiv, obavezno so tusiranje izmijam se od mene i sega ne znam dali gresam:(((

[mod-kirilica:1a6meufx][/mod-kirilica:1a6meufx]

3. zlatapetkova

zlatapetkova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    56
    тоа се користи најверојатно ако веќе подолго време се обидувате и не можеш да забремениш инаки нема врска.Демек мојата сестра лежеше со нозе нагоре па што забремени непланирајќи? Нема врска тоа мила....а за туширањето не знам стварно.

На Francesska му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.905
    Мила, ако сака да се фати, ќе се фати ;) , не се секирај толку....или едноставно не се туширај :)
    Јас пак некаде имам прочитано после односот да ги кренеш нозете високо, како свеќа, ако се сеќаваш на физичко сме правеле.... мене ми е малку глупаво ама ако сакаш пробај.

На Francesska му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    епа пробај да не стануваш да се тушираш па можеби ќе има други резултати

6. polarna

polarna Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Веќе два месеци имам односи со дечко ми без заштита. Пред еден месец имав редовен циклус, сега овој месец ми дојде два дена порано. Ми траеше 3 дена, имам често мокрење, стомакот ми е подуен. Се осеќа, некако загрижено, не знам зошто. Дали би имало шанси да бидам трудна?;(

7. metooo

metooo Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    здраво девојки!!! не сум нова овде но прв пат ви пишувам и ве молам за помош...со дечко ми имавме односи на моите плодни денови без заштита тој не сврши во мене но веднаш по свршуванјето повторно имавме односи и така неколку дена по ред :tmi: треба да ми дојде на 01.10 но јас сум нестрплива...дали има шанси да сум бремена ве молам за помош :wasntme:

8. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Не не си бремена уживај. За да ти се смири совеста купи си тест, но 100% не си бремена.

9. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Има шанси.

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Шансите се многу мали. Да не речам никакви. Треба да сврши во тебе... а вака постојат мали шанси затоа што сте имале повторен однос.

11. metooo

metooo Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Немам некои симптоми иако можеби е рано...освен зголемен исцедок..но знаете како е совеста работи :lol:

12. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Затоа купи си тест, не се скапи и ке се смириш, немаш потреба да се плашиш :*

13. Francesska

Francesska Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Deneska trebase da dobijam, no nemam nikakvi simptomi, vcera kako da custvuvam bolka vo dolniot del na stomakot i obicno koga dobivam me boli i nogata (cudno znam:)) i taka bese i vcera, no deneska nema nisto:)) mozno li e KONECNO DA BIDNALO A? ke cekam uste nekoj den pa ke pravam test, a gradite uste ne mozam ni da gi dopram...

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.235
    Допаѓања:
    48.518
    Има шанси :!: колку само јас познавам така бремени што останале :lol: ама да не те плашам сепак, може нема да е така кај тебе.

15. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    епа мириса на трудно ама напрај тест да не те јаде грижа.. ајде со среќа нека е биднало

16. Francesska

Francesska Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Сеуште ништо од циклусот, значи 1 ден доцнење, не можам да се пофалам со редовен циклус, но обично ми доаѓа некој ден порано а не подоцна, само еднаш пред година дена ми има доцнето неколку дена. Но немам ни некои посебни симптоми на бременост, градите уште ме болат, и кога станувам наеднаш како да имам болки во долниот дел на стомакот, е од вчера како нагло да омалаксувам и се препотувам цела, ама некако се мислам дека ке ми дојде каде и да е :(( не можам ни да се решам на тест од срав за повторно разочарување....имал ли некои од овие симптоми а да е труден:)

17. Francesska

Francesska Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Па доколку не свршил во тебе не би требало да си загрижена. Имам слушнато и дека предсемената течност има мала количина сперматозоиди, ама шансите биле многу мали речиси никакви да останеш бремена, ако ти изостане циклусот а како што велиш секогаш ти доаѓа на датумот, напрај си тест..со среќа

18. Francesska

Francesska Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    :) eve prvo ke ja spodelam vesta so vas, pred nekolku casa pravev test i izleze pozitiven:) zdravje ke pravam uste eden utroto za da se osiguram ama nekako uste ne mozam da se opustam i izraduvam dodeka ne posetam doktor. Ako moze nekoj poiskusen da mi kazi dali moze vo 3-4 nedela od bremenost nesto da se vidi na eho ili moram da cekam.ke go prasam dr utre ama ne mozam da sedam mirna... pls

На missperfect му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    се гледа само една малаа точка ама сеуште нема добиено срцева реакција и ќе ти каже по една недела пак да одиш затоа почекај си уште малку

20. Francesska

Francesska Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Ке ве молам ако може некој да ми каже дали кога тестот за бременост покаже позитивен резултат ама втората линија е малку послабо видлива од првата би можело да постои некој проблем или е нормално, тестот го правев по 4 дена доцнење.