Iskreno otidov na rabota i kako sekoj vtor den me facaat macnini i odednas se osecam slabo izlegov na pauza i otidov do prva apteka mi dade surecheck test, napraviv pa nebese prva utrinska vtora bese kolko se secavam hmm..
I jas go gledam, aj toa kako rasteceno ali sto vikas kako da saka da se pojavi crtka bleda neznam ili mi se čini vikam..mozda ne mi iskoci kako treba
Колку ти доцни? Ако не можеш до забајле да издржиш а ти дпцно веќе 2 3 дена земи уште еден и ќе видиш дали ќе појаво поубава линија. Ама најдобро е сабајле одма да направиш..како што гледам има цртка ама многу рано направен е. И мене ноќта ми даде негативен а сабајче со прв позитивен...
Epa toa plus me zbuni, uste pri kraj na minatiot mesec pocnaa macnini,slabost,pa pred 6.08.koga trebase da dobijam den dva mi idese nesto belo i zlatnasto kafeavo na sekojdnevnata vloska, pa posle samo koga se brisam roze na toalet. 2dena kao imav ciklus onaka slabo temno so 1 vloska cel den. Petok sabota u nedela veke nemav.potoa nekoj den go pravev testot zasto mi bese somnitelno kako mi bese kratko i kako mi idese ciklus cudno i plus pak mi bese macno odednas ke osetam slabost, popladne mi se spije sto nikad nepravam inace.neznam me zbuni testov rekov nesum bremena negativen ko kuća ama i u stomak osecam kako cudno pritisok nekoj, gradive me bolat. Mora da proveram so utrinska ama sve mislam nesum bremena
А редовна ти е секој месец доиваш на 26 28 дена? Зошто со доцнење 9-10 дена не треба да чекаш утринска туку до сега жар требало да бидат линиите. Се зависи од редовност најдобро треба да знаеш.
Cudno, kako taka testovite pokazuvaat razbiram sve ama ako ima bremenost ja ima nisto na site sto si sakate + da vi se posreki vi posakuvam, fala na site sto pisaa
Da, redovno i toa mi trae po cela nedela, nekolku dena bas jako znam da krvaram obilno, imam nezastiteni odnosi i posle vakov "ciklus" i se kako se osecam si rekov a da napram test ne e loso. Neznam mozda i nesum bremena ali ke zemam eden test sabajle pak. Ako e toa toa valjda ce pokaze
Да да не се знае можеби ме си го направила добро...земи си 2 теста од различни фирми и направи сабајле
Ke proveram uste ednas a sekako ke odam na gin.pregled.imam rodeno znam sekoja bremenost e razlicna, no sekakvi situacii ima i se e mozno. Ovoj feeling mi e poznat so vakvi macnini odednas zatoa mi e somnitelno. Ke vidam, simptomi osecam ali mislam nesum hah.. Srekno na site
Здраво , девојки скоро 2 недели ми касни а ги имам сите симтоми што ми се како за добивање , направив и 2 теста негативни се..од понеделник имам закажано на гинеколог , но ме интересира дали некоја се нашла во ваква ситуација??
Здраво, уште 6 дена треба да недобијам, градите многу ме болат, имам температура 37.2, пецкање во јајници, две три точки кафеаво. Денес правев тест пошто сум нестрплива и немаше ништо. Апетитот ми се намали, дури ослабев.Веќе 4 месеци се обидуваме ама ништо. Не знам дали е пмс или??? Имала некоја пд вас вакви симптоми??