Daa ke zemam nov utre ....ne mozam ubav9 da ja dolovam slikata so tel...se javiv za pregled ovde ger e se pod termini tek na 28 mesec9v,a i mi docni 6 dena
Најдобро и најсигурно е да почекаш да доцни циклусот, а најрано може една недела пред добивање, односно недела дена после ризичниот однос. Првата бременост, направив тест на самиот ден кога требаше да добијам, втората бременост направив тест пред 7 дена пред очекуван циклус, т.е по само една недела од односот. Со среќа
Да. Одма до размачканото се гледа тенка бледа линија. Јас секогаш зумирам на сликиве и ги ловам бледите линии затоа што и јас имав баш таква на тестот.
Направив нов тест сабајле, негстивен е.. Стомаков ми е цел у грч, како да ќе добијам таква тежина и ме наболува малку како да ми врије на јајнициве. незнам од што вака се осеќам. Треба дури почеток на септември нареден циклус да добијам, ако ми дојде нормална менстр. А не ко овој месец 2 дена. Среќно и кај сите што си сакате плусче да ви биде
Пробај провери преку крв,домашен тест би требало да покаже на толку доцнење позитивно ама ете све може да се деси. Можеби помало лачење на хормон имаш па сеуште не го детектира.
На прва не, изгледа ко невалиден ама ако загледаш се гледа мн бледа цртка. Најубаво земи нов тест ваљда ќе покаже. Ако не крв и гин. Преглед. Позз
Devojki.edno prasajne ne so.mene tuku so.mojata drugarka 2.dena ja boli stomakot ot levata strana i odednas tooplo.samo edna strana kako.da.ima.nesto vo nejze .imase nezastiten odnos vo plodnite denovi ama.veke 1.nedela oseka.omalaksena i samo spije ama.seka.2 dena vele.ot.leva strana na.stomakot koga legnuva odednas doaga edna toplina i kako.da.ima.nesto vnatre ja boli.sto.mose.da bide dane senraboti sza bremenost mnofu e podujena a nema vrtoglavica nema gadejne samo e omalaksena i mnogy spie po.cel.den ?
Прет една недела го направила тестот една беѕе црвена една многу темна и нај добро да си го пофтори тестот ама она мисли да нема несто друго сто ја боли а кога е нај добро да го пофтори тестот после една недела или после 2 недели ?
Денес ми е ден за добивање. Вчера правев тест беше негативен, денес повторно правев пак негативен. Најверојатно не сум бремена.. или можеби е рано за тест? Имав незаштитен однос на 1 и 3 Август.
Односите ти се биле по овулација, така да шансите се мали да забремениш. Може ако си имала доцна овулација, во тој случај направи тест почеток на септември тогаш сигурно ќе покаже
Она кажува дека денеска и е ден за добивање, а ти викаш дека односите и биле по овулација. Како прерачуна жити се? @GirlGirl555 Односите ти биле баш за време на овулација (ако била школска) и тестот веќе треба да ти е точен. 14 дена после ризичен однос тестот обично дава веродостоен резултат. Ако не добиеш, повтори го за 2-3 дена.