Здраво женски. Терминот за добивање ми е утре. Редовно имам незаштитени односи, се обидуваме за бебе. Имам болки за пред добивање, па сакам да ве прашам дали некоја ги имала овие симптоми, а била бремена.
Можно е да се симптоми. Се појавуваат најрано 4 недели од последниот циклус. Јас немав никакви симптоми во двете бремености. Направи утре тест. Ако се поминати две недели од ризичниот однос, тестот ќе биде точен. Со среќа утре
Односот беше ден пред плодни денови. Секој месец кога ми се плодни денови ги осеќам, имам болка во јајниците, но овој месец не осетив ништо. Едвај чекам да видам 2 линии
Не се грижи. Дај Боже да биде. Секој однос е ризичен. Ако не добиеш сабајле, купи тест. Можеш и попладне да го направиш.
Zdravo devojki edno prasajne jas so mas mi imame sekoj den nezastiten odnos ama.pri sekoj odnos kogaa imame jas svrsuvam dali e toa dobro i potoa mas mi mi svrsuva vnatre dali mose.vaka.da se zabremni koga i jas svrsuvam . Pa.posle.toj mi svrsuva vnatre bidejki rabotime za bebe sekoj den imame nezastiten odnos poz devojki cekam ot vas odg ❤❤
Fala ti mnogu za odgovorot bidejki mislev da nema problem koga.zaedno zvrsuvat ama nemalo fala ti duso ❤❤
После еден ден доцнење (денес) тестот е негативен. Покрај тоа што имавме незаштитен однос на 1 Август имавме и на 12ти или 13 Август. Не се сеќавам точно. Ако тогаш сум останала бремена рано е да покаже тестот?
Da kego poftoram.bidejki napraviv izlezle edna crvena edna mnogy temna .dali e.mosno za 1 mesec da ostanam.bremena bidejki.sea se zemavme pomina 1.mesec ama imam nezastiten odnos sekoj den i simtomi za bremenos napraviv test bese bleda.linija treba da go poftrom za da se vidi dali se.raboti za bremenost
Имам пишувано погоре, касно сум останала бремена, односно 2 дена пред циклус,па дури на 17ти ден каснење добив позитивен тест(и тоа преку крв,овие за дома негативни беа)...така да ништо не е сигурно.Заради тоа почнав да им викам на луѓево правете си тест преку крв. Ти посакувам 2 //
Дали е бледа или темна не е битно. Битно е да се две линии за позитивен тест т.е бременост. Бледа линија всушност означува рана бременост.
Јас од еден однос останав бремена со помалото. @GirlGirl555 да почекаш уште малку? Последниот однос ти бил на 13ти. Следниот тест направи го на 27ми. Нормално, ако не добиеш дотогаш. Треба да поминат две недели од последниот ризичен однос.
@Sevdija123 Имаш бледа линија. Најверојатно си бремена, направи уште еден тест, треба да е потемна линијата.