Zdravo.devojki jas pak.vasa pomos ve molam.eve.go.2.test.sea.go napraviv nee e utrinska mokraca.sea.samo.sto go napraviv bidejki veke.3.dena mnogu mie loso.cel.den spiam.samo.povrakam.se.utepav ot povrakaje i glavata kemi.pukaa.denes cel.den jajnicite.me bolat nemosam.da.stanam a imam.uste 15 den do ciklusot napraviv test denes mene mi izleze negativno eve vi slika a.prviot test imase.matna edna crvena edna bleda sto.mose.da.mi bide ve molam.sa.sovet
Mislam deka najdobro ti e da napravis test preku krv. Tamu nema laga ni bledo ni negativno lazno.... vo makedonija mislam deka stasuvaat za nekolku casa rezultatite.Na utro odis pravis posle ti go davaat rezulatot
Obaveznoo.utre.odam.vaka.nemosam sekoj den mie loso nemosam.da.stanam..a mosno.e bidejki mie.denot na ovolacija.pa.mosno e da.me.bolat.mnogi jajnicite i.da.mie.loso ?
I plua mene mie cudno.prv pat.mi pokasa bleda linija sea.samo.edna.dali e.mosno.testovite ta bidad lasni
Vcera.mi bese pa zatoa ama.uyre ke. Zemam.ot.krv da viadam.sa sto mose.da se desi so.mene se javiv kaj mojot.ginekolok.mikasa utre na eho da.me.vidi pa.ke doznam.za.sto se raboti
Како следиш овулација? Со тестови или апликација? Невозможно е ако вчера ти била овулација денес да си бремена и да имаш позитивен тест. Симптомите или ти се психички или се тотално нешо друго за кое треба да посетиш обичен доктор не гинеколог. Не си троши пари за тестови пред да ти задоцни. Не може да ти покажат бременост зашто бременост настапува минимум една недела после овулација а на тест може да покаже најрано 9 -10 дена после овулацијата. Знам дека си во исчекување и се тоа ама ние тука не можеме да знаеме кога и дали си бремена.
Не си троши за џабе пари за тестови, очигледно е дека не си бремена во моментов. Ако деновиве си во овулација, а треба да добиеш за 15 дена, работете на случајот па за 15 ден се надевам ќе си видиш 2 убави црвени линии. А мој совет е да си направиш една општа крвна слика
Imam aplikacijata i gi sledam.po nea.no mene nemise.simtomite.ot.denes veke celi 2 3 nedeli mi e.loso ama ovie 3.dena mnogu povrakam i glavata mnogu me.boli ppa zatoa pravev test ama mene cudno 1.test izleze 2 bleda.linija adenes 2 test negtiven pa atoa mi e mesano po mislite.ama.veke zakasiv utre sium na eho pa ke gledam.zasto se.raboti mnogu vi blagodaram.za podrskata ❤❤
Ќе видиш ако правиш на неколку денови се потемна ќе биде цртичката сега опуштисе мисли на убави работи и со лесно ти посакувам рано ти е уште за на ехо почекај барем уште една недела па отиди