Леле жар црвени цртки,честиткииисо лесно бременостаДенес имаме две нови мамички, ајде ајде влечете нога сите да видиме такви убави цртки
Фала женски да се враќа кај сите Искрено многу сум возбудена пошто од прва ни успеа, уште не ми е процесирано ама пресреќна сум
гадење на одредени ствари од храна што ти биле како секојдневие(пример турско кафе) онака мирисот да ти смета, пожолта мокраќа пропратена со некоја осетливост како печење??
Јас пушев по 2 кутии и пиев по неколку кафиња, а сега ниту кафе ниту цигара. Од некаде 5 недела не пушам и не пијам кафе.
Утрово правев тест, ми доцни еден ден, но е негативен, дали е можно да се "фатило" покасно па затоа покасно ќе покаже позитивен тест? Многу ми е чудно, затоа што јас имам многу болни менструации, 2 дена пред да добијам имам многу јаки болки и морам да пијам нешто против болка, стомакот ми е тврд и подуван. Сега имам ептен блага болка и стомакот ми е нормален. Изгледа ќе се понадевам ден два и ќе добијам. А имам редовни и точни меструации, некогаш може порано но никогаш не ми каснело.
zdravoo devojki mene me nemase bidejki si teram so bremenosta fala bogu se e ok ot sto sum imala tie macnini ispadna bremenosta daj bose i vie da si docekate vakva ubava vest i mnogu vi fala sto mi pomognavte ❤️ Sea vaka imam moja priatelka koja me zamoli da prasam budejki nemose da se zacleni i me zamoli da i pomogname zaedno taa e vo brak 3 meseci ama se obiduvat so mas i na bebce sea ova mesec koga i zavrsi mestoracijata si imase odnos ama pomina 7 dena ot zavrsuvajneto na ciklusot pocna graditee da ja bolat i da se zgolemuvat mnogu ja bolat samo i se spie ponekat i doaga da povraka ama sekunda i pominuva naduos na stomak omalaksena dali mose da e bremena po zavrsuvajneto na ciklusot bidejki kaj mene posle plodni denovi miss javija simtomite jas i kasuvam da ceka i da napravi test vie sto mislite devojki
Апликација не знае кога ти е овулација, не се водете слепо по тие проценки. Ако сте во обиди за бебе, следете овулација со ленти за таа намена или со ехо на гинеколог.
Точно не знае некогаш, ама јас со години ја имам апликацијава и дали еднаш ми има погрешено, јас си ја чувствував овулацијата секој месец, и точно и на календарот се покажуваа тие денови, има и тестови за овулација, може и тие да си ги пробате, добри се и точни, скоро сите.
Апликацијата има алгоритам да прави калкулации на плодни денови по однос на тоа колку траеле предходните циклуси, така да колку поредовно ја користиш, толку поточно ќе мери овулација и почеток на менструален циклус
Ги почнувам моите 2 недели чекање ОВулација следев со тестови, па сега ќе видиме.Кој чека заедно со мене? Среќа за ситеее