Симптомите на бременост и добивање се речиси исти. Јас еве 7 полни недели сум и освен болка во гради немам ниеден друг симптом, а и не знам на некој уште неимплантиран ембрионот да му се појавиле симптоми. И посакувам среќа на другарка ти, а тебе лесна и успешна бременост.
И јас не треба да добијам на 30ти. Што мислите денес е 21 ајас од 15ти имам болки во јајниците кога одмарам претежно и отечени гради.можна ли е бременост?
Jas cekam, no za zal mislam deka ke dobijam imam simptomi na PMS od vreme na vreme bolka vo jajnici a ede tret den po red okolu 16:00 kacam temp 37 toa trae okolu pola cas i potoa e se normalno, nosot mi e zatnat navecer... ne znam sto mi se slucuva uste nastinka mi fali. Nikoj okolu mene nema simptomi ako mislite na korona. Treba da dobijam na 25
Минатиот месец добив на 02.09.треба да ми дојде сега на 30.09, попладнево ми се појави кафеаво розево додека се бришам и на секојдневната влошка,7дена пред циклус.Последен незаштитен однос имав на 17.09. Можно ли е толку да ми почне порано циклус или имам останато бремена?
Ако досега имаш уреден, редовен циклус мала е веројатноста да е толку порано. Поголема веројатност е да е имплантациско крварење. Шо е можно спрема датумот на последен однос. Ако е имплантациско обично трае ден два, бледо розево, кафеаво, и е онака како капки да речам, ако почне да тече темно црвена крв, пообилно тогаш е циклус. Следи се денес утре
Редовни циклуси имам, да.. Уопште не очекувам сеуште циклус, рано ми е 7 дена да ми дојде порано од очекуваното, не знам. Знам дека има мн фактори што може да влијаат да добиеш порано или да доцни, ама бидејќи ми иде редовно затоа се замислив. Фалати за одговорот. Ќе следам како ќе биде утре, задутре.. Ако престане тогаш ќе чекам да ли ќе ми дојде на очекуваниот датум или ќе биде бременост
Девојки вие шо сте во фаза на чекање, какви симптоми имате? Јас 5 - 6 дена по овулација : Болни гради, замор, два дена некое пецкање долу во стомакот, кремаст секрет и цервикс во многу висока позиција.
Немам појма искрено каде ми е цервиксот, но освен умор и грчеви кои вчера траеја околу половина час, никакви симптоми немам. До душа и со предходната бременост немав никакви сиптоми (додека не прокрварив), така да ќе си оставам простор за надеж. Од пуста желба за две црти секој ден си помислувам да направам тест со рана детекција, но хцг хормонит почнува да прави промена помеѓу 6-12 ден од зачнувањето, така да баталив.
И јас едвај се воздржувам за тест да не купам Првата бременост на сам ден на добивање дознав, а втората пред 7 дена пред циклус. Тогаш ми беше 28 дена, значи на 21 ден од циклусот дознав. И знам нема да дочекам, дека ќе купам утре другиден
Jas se porodiv pred mesec dena mi pomina krvarenjeto imav odnosi na 15ti mi pomina krvarenjeto imam bel sekret I malku prokrvarev Dali ke mi dojde cikllus imam taka blagi bolki niskoto umor gradite me naboluvaat ke pocekam ako ne test da nàpravam ve molam za sovet
Здраво на сите Да Ве прашам дали некоја како симптом на бременост имала чувство на тежина доле како некое тегче?
Јас правев пред 4 дена тест бидејќи имав поразлични симптоми од менструација така да ако имаш сомнеж направи тест. Отечени гради имав веднаш шо пчидните денови и веднаш помислив бремена сум. Имам и болки во стомакот но не како за менструација туку како пулсирање или ненадејна болка во левата страна од стомакот плус и втроглавици.
Девојки, дали некоја имала вртоглавици како симптом на бременост? Денес неколку пати имам вртоглавици кои траат по 5-6 секунди, баш брутални беа