Mene prv simptom mi beshe shto pochnav chesto da odam vo wc i jas isto go primetiv toa pred 4-5 dena pred da dobijam, taka da mozhno e
И кај мене постојаното одење во вц ми беше знак дека има нешто, ти ја пуштам целата среќа да е позитивно. Биди смирена и чекај да поминат деновите да направиш тест.
Јас сум 7 + 4 дена бремена и немам некои симптоми. Само болка во градите и слаби болки во матката. Ништо друго! А бремена сум со 2. Велат симптомите биле двојно посилни. Не знам. Кога го направив тестот на 30 ден од циклус немав никакви симптоми воопшто. Симптомите почнаа да ми се појавуваат после една недела од тестот. Кај секој е различно. Јас дури и си викам дали сум бремена кога немам големи симптоми. Со првото бебе ми се лошеше од храна. Сега не можам да се донајадам
После колку време од бременост ги почуствувавте првите симптоми? Мојата менструација е секогаш проследена со пмс (додека да добијам имам уште 8дена, а од односот имаат поминато 13дена) ... Можно е потечениве гради, болкиве во долниот дел од стомаков да ми се симптоми за рана бременост или едноставно тоа е моето пмс?
Сипмтомите за бременост и пмс се исти ..... е сега има една разлика од почеток можеш да ја забележиш градите намето да ја намалуваа болката ја зголемуваат
Јас имав различно искуство од тоа сите што го кажуваат. Кога ми доцнеше овој месец, направив тест за бременост 2 дена после предвидениот датум на којшто вообичаено добивам циклус. Беше негативен. Си почекав уште 3 дена, не добив во меѓувреме, направив нов тест, беше позитивен. На самиот тест прочитав дека е препорачано да се прави, ако веќе 5 дена ти доцни циклусот. Можеби нема некое стриктно правило, ако не ти се брза многу, можеш да си почекаш барем неколку дена, па да си направиш тест
Zdravo Ovaj mesec zapocnavme so obid za bebe.Pazevme.plodni denovi i se.Cetvrt den mi docni a site simptomi za mensttuavija gi imame bolki vo grbot ,gradite oteceni stomakot ke mi eksplodira.Dali da pravam test ili da pocekan.Tolku mn se plasam od negativen Ama me bunat simptomive za pms nervozna gladna site so si gi imam sekoj mesec
Направи си тест уште одма пошто веќе четири дена ти доцни и да ти покаже дека е негативен не се разочарувај бидејќи тек сега сте почнале со обидите
Pozitiveeeeennn Fala vi za vcerasnite komentari Site sto sakate da si docekate ❤❤ Koj e sledniot cekor da zakazam kaj maticniot ginekolog?
Да и да слушнете срцева акциjа. Види пo пoследна менструациjа, наjубавo е пoсле 6та недела да идеш. Честитки и сo леснo