Zdravo devojki mi kasne 3 dena minstrujacija imam nezastiten odnos 2god. Osven bolki vo gradite drugi simptomi nemam dali i vas vi se ima sluceno slicno nesto vakvo pred da doznaete za bremenosta?
Јас имав ненормално болни гради цела недела ми сметаше и градник и блуза и се два дена пред да добијам престана и само на допир ме болеа и сеуште е така, сега сум 5та недела а тестот го направив 2 дена пред да добијам имаше бледа линија ама видлива ептен .. повтори го тестот со утринска мокрача или провери преку крв најдобро, ти посакувам 2 цртки
Devojki jas imav biohemiska bremenost za zal ne ispadna nisto dobiv krvarenje i se otide za zal vi posakuvam na site da vidite dve crticki
Жал ми е. Имај надеж штом си успеала да забремениш, ќе биде пак, се надевам наредниот пат успешна Не се откажувај, сега исплачи се и нареден месец со нова надеж
Fala ti mila za podrskatano mora da bideme jaki toa e sto so golema nadez i so verba u gospod daj boze site da si vidime po dve certki
Zenskii Zdravo Neznam dali me ubiva psiha od tolku sto sakam da imam bebce ili stvarno ima nesto.... Sekako odnosi so cel za toa i posle nekoe vreme slednive simptomi: Cudni bolki vo dolen del na stomakot pogotovo na desna strana ne mnogu jaki ama privemeno kako da osekjam peckanje i bodez , custvo na gadenje , akni, i ne sekojdnevna glavobolka. Do ciklus imam uste 5 dena ama nesto mi kazuva deka mozebi ima nesto Sto mislite vie dali e rano za test?
Почекај, јас така бев нетрпелива и направив два теста пред добивање и еден по денот за добивање. Сите три негативни, а јас да сум била бремена. Еве сум шести месец сега. Симптоми премногу болни гради и набрекнати, вени на градите и акни.
Mnogu cudno za mene sto jas nemam bolki vo gradi,mozebi e rano , no sekogas i pred ciklus sum imala bolki sega gi nemam a za veni moze da se kaze deka se poizrazeni.... Se nadevam deka ke bide se vo red
Дај Боже, симптомите се горе-долу исти (слични) со добивање циклус, само болката во градите е поизразена. Мене пред добивање ме болеле од страните, а сега повеќе накај брадавиците. Но, кај секого различно. Ти посакувам две цртки
Zdravo imam prashanje Za 2/3 dna treba da dobiem bazalnata temp mi e 37.0 Imam potreba da jadam kiselo i toa pregolema potreba Imam zgolemen sluz so malku rozenkasto deneska A pred 2 nedeli imav mnogu vaginalen iscedok Isto taka i imam bolki vo zelidnik t.e me tera da povrakjam no nemozam I imam slabi bolki vo dolniot del od stomakot
И јас имав биохемиска бременост, па после месец дена останав пак бремена и се е во најдобар ред, сега сум 24та недела. Тоа е позитивно биди среќна бидејќи е се во ред, ти посакувам што поскоро да си видиш 2 цртки
И јас сум ист случај, за два дена треба да не добијам, денес имав кафеав исцедок што никогаш сум немала во овие 2години обидување за бременост и имам болки во стомакот како за пред добивање. Дај боже до нова година сите да се префрлиме во труднички муабети.
Zdravo devojki, nova sum ovde vaka veke 2 godini imam nezastiten odnos so segasniot svrsenik no problemot e sega sto trebase mesecov da dobijam na pocetok na mesec a jas seuste nemam a veke 2 nedeli me boli stomakot dole kako da me sece nesto vnatre ne mozam da opisam neprijatna bolka e i se do zavcera dobiv ama porazlicno bese ne bese kako normalna menstruacija sto i mi bese cudno imam premnogu bolna menstruacija a sega ne me bolese osven taa tupava bolka da kazam i da napomenam imav samo da kazam 2 saati menst posle toa ni kapka 2 dena nisto i denes na rabota potkrenav tesko i imav kako kafeni tocki iscedok.. ke pocekam uste malce pa ke pravam test samo sakam mislenje vase p.s mnogu bi sakala da iskoci pozitiven
Можеш да направиш веднаш тест доволно ти касни тоа крвавење толку малку не ќе да е менст најверојатно е имплантациско, а уште поубаво и да одиш на преглед веднаш сигурно ке се види ако има плод. Ти посакувам бременост
fala ti mnogu uste utre ke napravam test pa ke odam na ginekolog a i da napomenam dosega nikogas mi nema kasneto i sekogas mi traelo 5 dena so obilno krvarenje i bolna menst