Се чуствувам како од марс падната Пред 5 дена добив но ми траеше буквално еден ден и една влошка само потрошена. Имам некој стегања во стомакот и кичма и вчера имав како лигав кафен исцедок. Можно е да има нешто или се случува нешто друго со мене?
Zenskiii pak jas...Mi kasni dva dena imam nekoi tapi bolki vo dolniot del na stomakot osobeno desnata strana i stomakot mi e poduen...Vcera neznam kolku pati bev vo wc . Sakam da napravam test ama mi e strav da ne se razocaram i da ne e rano Sto vikate da pocekam li uste nekoj den ili da go napravam .... I dali e podobro nautro ili bilo koga vo denot Fala vi
Da da taka i jas mislam ke pocekam.. Nego dali e normalno ako e rana bremenost da se custvuvam mnogu podueno
Нема разочарување, ќе биде еден ден мораш со крената глава да продолжиш да се бориш за тоа што го сакаш. Знам тешко е ама мора позитивно
Да и подуеноста на стомакот е меѓу првите симптоми на бременост. Испитај во понеделник бета така ќе се осигуриш дали си бремена. Има и такви што домашниот тест им е негативен а всушност се бремени. Испитај бета. Со среќа
Дечки пробуваме 7 месеци за бебе. Мене еден месец ми доаѓа на 28 ден, друг месец на 25 ден значи нема утка. Овој месец требаше да ми дојде на 25 ден т.е во петокот ама уште нема. Од симптоми имам исцедок кремаст, привремени болки и сечење доле, отечени гради ама не ме болат толку многу, мене обично пред добивање ме убиваат од болење, нон стоп одам во тоалет.Во средата правев тест беше негативен. Не знам денес дали да правам. Се плашам од разочарување.
Почекај барем да помине 28-29 ден па пак прави тест. И јас си чекам веке 6 месеци се обидуваме ама никако да биде. Па ако ми дојде деновиве ке идам да испитам проидност на каналите.
Devojki uste nemam dobieno mi docni 4 dena temp 37.2 Celo vreme mi e maka stomak me pristegnuva od vreme na vreme Zgolemen vaginalen sluz Bolka vo gradite Pravev utrovo test negativ ( test od 40 den) Dali da pravam utre preku krv ili da odam na ginekolog ? Moze sovet ili imate slicno iskustvo
Ако е рана бременост на пример џабе ќе ти биде одење на гинеколог,нема да види ништо. Оди си сабајле преку крв.Со среќа!
Zdravo! Izvini, sto docna vozvrakam na odgovorot. Da, sum imala biohemiska bremenost, a tolku mnogu ja posakuvav i ocekuvav. Veke mi docni 24 dena. Pocnav da pijam primolut nor od 5mg, zasto ne mi e vo polza da nemam ciklus i da ostanam bez ovulacija. Ne znam kolku mi e pametno sto primam progesteron horom, no sepak se konsultirav so mojot maticen opst lekar, za zal maticnata ginekolog ne mi odgoviri na moite poraki. Pa kako vikaat i me vodi onaa misla zenata e najplodna vo avgust i dekemvri mesec vo godinata. pozdrav!