Vo avgust gi ispituvav. Vo red mi bea osven fsh ( slaba rezerva ). Od sekogas sum imala redoven ciklus.
@IRBBB мила знам дека ги владееш хормоните Фсх 6,07 Лх 6,50 на трет ден од циклус освен што кажува дека немам полицистични јајници што друго значи? Гледам членката погоре пишува за слаба резерва врс основа на фсх, се гледа ли тоа воопшто од овие резултати? Секогаш ма трет ден ми се околу 6 овие два хормони.
Јас мислам дека се добри. @LunaGrey @Bubce38 @Nade-sunrise да видиме и нивно мислење. Колку што јас знам на слаба резерва укажува висок фсх, мислам дека се добри.
Добри се. Обично висок фсх ( над 11-12) укажува на послаби резерви, што и не мора да значи. Арни се твоиве
Devojki koga se zacleniv vo forumot a toa bese pred nepoln mesec nekoj imase pisano deka ovaa grupa nosi mnogu srekaa.... Mene mi donese pregolemaa Dve crtki Sakam da vi se zablagodaram na site i da vi ispratam mnogu srekjaa ❤️
Zdravo poslednata menstruacija mi zavrsi na 16.11 imavme odnos na 23 nezastiteni I na 18 osekjam kako bolki vo jajninici imam iscedok sakam da sum bremena od drugi pricini a i dvajcata sakame dali e mozno da sum bremena imam I otecen stomah
Zdravo povtorno jas a ne dobiv odgovor veke vtor den mi docni a ne osekjam nikakvi simptomi sega ni koga dobivam ni nesto drugo dali da napravam test
Можеш да направиш, не знам што се мислиш ...јас од нетрпеливост недела дена пред термин за добивање правев тестови
Редовно имаш циклус? Штом на 16ти ти била последна менструација треба да добиеш деновиве. Направи утре наутро со прва урина. Со среќа
Zdravo zenski. Trebase da dobijam na 13ti no imam malku kafeav iscedok ednas vo denot i na hartija rozevkasto. Dva meseci se obiduvame za vtoro bebence. Dali da napravam test ili nema sansi da se raboti za bremenost?
Интересна мисла, првпат ја читам. А од каде тоа дека жената е најплодна во август и декември? Ајде со сите среќно и декември да ви ја даде најголемата желба и подарок кој ќе стигне тек во септември
Девојки не ми се верува ајде и вас да ве прашам... не можам да си верувам направив два теста и двата позитивни....по календарот вели шест недели ... последна менструација на 08.11 од тогаш ни капка уффф по толку време уште не верувам. Симптом освен замор и како ошамутена кокошка ништо друго.. и мало меше... еве и сликче.. вториот уште не ми е сликан