Zdravo zenski, na 13ti januari(vo plodni denovi) imav odnosi so deckoto i svrsi vo mene. Sega 6 dena posle toa denes mi tece svetlo rozeva krv na sekoe mokrenje, i mnogu cesto imam potreba za mokrenje. Vcera imav gadenje i povrakav, denes cel den mi se vrti, naduenost imam vo stomakot. Dali mislite deka stanuva zbor za rana bremenost?
Ништо, среќа во вреќа... Купив тест и само што сакав да го направам кога видов имаше што да видам, ми дојде. Вчера ми заврши па од денес пак почнуваме со нови сили...
Со лесно бременост и добра мисла, ама секогаш кога најмалку се надеваш тогаш се спојуваат коцките. Инаку ние од Септември се обидуваме, мене во Август ме направија киретажа и после месец бев на контрола ми рекоа можите пак да почните да пробувате. Со голема среќа на сите!
Се слушнав со докторката ми рече 600 денари е тестот зошто не почекаш за преку мокрача не си ги давај парите и сега ме замисли да направам тест саботасабајле од мокрача се брзам поќето ако сум сакам сабота на мм да му кажам 5 години од свадба правиме па си реков ќе биди убаво изненадување ако сум ама дали ќе покажи точно сабота е точно 14 дена од однос
Па затоа ти е подобро да испиташ бета, 500 ден мислам дека зимаат. Така ќе си посигурно ако не ти се чека толку.
Fala na informacijata se javiv za da mi pisi upat ama mi rekoja ne znam dali ce saka doktorkata ce ti kazime vecer.. zosto brzas.. ne e razlika mnogu... kako od dzep da mu zemas pari
Матичните се такви не им се работи. Не знам зошто не испиташ на приватно, се јавуваш за петок закажуваш одиш таму ти зимаат крв и за 2 часа ги имаш резултатите. Не е скапо ни на приватно, јас зошто за ништо не и се јавувам на матичната еднаш отидов да ми даде упат за хормони ми вика ова не е желботека. И затоа се си одам на приватно.
600 или 700 денари ме чинеше во Син лаб, од истите причини, "ништо не ти менува ако почекаш"... Се лажеш, ми менува, нерви, надеж и трпение... работат и попладне, до 16 часот земаат бета, без оглед на храна...
Da ti kazam od 150 do 600 ima razlika so ako ne sum bremena i sekoj mesec za testovi ne e bas mala razlikata Во право си и мене ми менува бидеќи еве сега пак имам болки во половина како ПМС а инаку немам никогаш ПМС и да напоменам главоболки имам 3 пати неделно па ми е страв да се напијам апче ако сум..