Не знам дали е сон дали е јаве. Тие што ме читаат знаат колку долго ги чекав двете цртки! На сите ви посакувам полни раце среќа!
Луѓе, ај да не се брукаме, 2021 е, каква црна менструација во бременост?? Тоа крварење не е менструално, ни во времето на баба ти, ни 1000 години пред тоа.. каква храна, генетика, стрес?
Честитки, со лесно да си ја износиш бременоста . Ех какви чувства будат овие 2 цртки, посебно кога ќе ги очекуваш повеќе време. И сега кога ќе видам позитивен тест вака од други многу им се радувам
Jas ti kazuvam kako sto e e sega deka e 2021site znaeme,jas sum po struka Hem.Laborant toa i rabotam i ima takvi slucai sum citala ucela ispituvala.Mozes da pises i negiras do utre sabajle,ama deka se slucuva i postoi nemozes da osporis.
Шо си испитувала? Менструацијата е исфрлање на пролиферативниот дел од ендометриумот на матката, кој се исфрла бидејќи не се вгнездила во него јајце-клетка, заедно со неоплодената јајце-клетка. Бидејќи се отстранува ендометриумот (најповршинскиот слој од матката) се отвораат крвни садови и има крварење. Самата менструација трае додека да се обнови ендометриумот за нов циклус, односно да се спреми за бременост. Крварења има/ло за време на бременост. Од имплантација, хематоми, да, ама менструални крварења-не!
Nevidliva ili Kripticna bremenost ne e retkost,ja imaat edna na 2500zeni taka da informiraj se okulu vakvi slucai pa pisi mi.Imas zeni koi ostanale edno po drugo bremeni ne doslo ni do ramnoteza na HCG hormonot pa ostanale povtorno bremeni imale menstr i ne znaele se do 20nedela.Nr e tesko da se educiras,tesko e da se inatis i negiras i da mislis deka se znaes.Ti posakuvam ubav den.
Те молам сподели информација од релевантна медицинска страна, не од лепота и здравје. Ако една од 2500 жени имаат вакви бремености, тогаш најмалку 10 такви би имало на форумов.