Здраво девојки, зедов овулациони тестови на 10тиот ден покажа послаба втора цртка, на 11тиот јака, на 12тиот исто не многу интензивна. Сите денови имавме односи. Од тогаш има една недела поминато, симптоми никакви немам, работам физичка работа( кревам, преместувам, мобилизирам неподвижни пациенти) и си мислам како ли тоа влијае на забременување? Инаку минатиот месец очекував многу, овај си велам да оладам и да не се толку надевам оти едната црта ептен ме здоболе. За околу 10 дена ќе можам да правам тест, ама си велам да не правам, ако издржам до НЕ добивање. Се трудам да не мислам, ама не ми успева. Сакав само да поделам иста болка со многу тука и да ви посакам среќа.
Иста сум и јас денес ми е 3ти ден како ми доцни но поради нередовни циклуси ке почекам до четврток и се надевам ке добијам | |
уште поубаво со физичката активност, добра циркулација, моите другарки, па и јас, баш кога најнапорни ни биле месеците, се појавувало малото чудо со среќа
Ти благодарам само се чудам ако ова потрае со месеци од каде толку нерви и трпение ќе најдам. Такви сме ние жените сакаме одма и сега. А може и сега ќе биде
Јас добив денес,правев тест на 27. 02 негативен Одиме на трета шанса. Незнам веќе како со плодните денови календарот не ми функционира очигледно не рачунам добро, да се обидам да купам тест за овулација до сега немам искуство со нив како ви се имаат покажано дали се точни?
А дали си ја осеќаш овулацијата? Го имаш ли приметено оној проѕирен растеглив секрет како белка од јајце кога ти е? Дали ти е редовна и на колку дена добиваш?
Jas vcera pravev na 27 den od ciklus negativen i posle toa mislev deka dobiv t.e mi protece kafeno so rozevo bez miris na krv i do vecerta nisto i sega nemam nisto a so soprugot namerno.imav odnosi da probie i nisto ke se mrdnam veke