Не е напредната бременост туку бледа црта може да си 2 недели да речеме, па за неколку дена или недела да биде јака црвена, тоа од ден во ден се дуплира бетата.
Па сакав да прашам грдите ме болат еден пат многу еден малку еден ич и така.Тоа што е нешто нормално или нешто се случува не дај боже?Поздрав
Мене прво не ме болеа ич, после откако почна да ми касни ме болеа многу, посебно при вадење на градникот. После некое време престанаа... Исто и мене мнооооогу ми се спиеше. Нормално е не се секирај.
Леле ми олесна,пред 7 год имав спонтан и сега се ме плаши само таму ми е умот....Сабајлр кога извадив прслук ме болеа ептен кога станав од спиење како олеснати и одма мене паника мр фати...Фала ви
Феминки, по правило на 12, 13ти ми иде ,овој месец уште ми ја нема, дали е до фебруари шо е пократок, јајниците мд болат веќе неколку дена по малце така, градите ми се отечени и болни, дали да правам тест или е рано уште и кој кажува најточно
Слободно прави. И мене ме болеше доле како за добивањеа не добив Пробај со Sure check ако сакаш. Можеш во било кое време од денот.
Сега бев у тоалет и имам ептен бледо розеникав секрет, ваљда ке ми дое до после, се ми е вака кога ке одлучам да правам и ке ми дојде..
Zdravo devojki, ajde i jas da se pofalam so moite || crtki. Pred da napravam test celo vreme barav dali ke imam implementacisko krvavenje i red drugi simptomi, no jas od simptomi osven sto kacucav i simnuvav temperatura i polovinata mn me bolese so nemozev nitu da stojam nitu da sedam i lezam drugo od simptomi nemav ( i bev razocarana bidejki mislev nisto i ovoj mesec) Napraviv test den pred periodot za dobivanje i se pokaza ubava vtora linija i beta 346 se nadeva deka e dobra betata. Cekam da dojde denot za prva kontrola premnogu sum vozbudena posle 10 meseci uspeavme do || da dojdeme