Zdravo ke ve molam za mislenja sekoe mislenje e dobrodojdeno posleden pat mestuacija imav na 01 03 i mi traese do 6 na 12 dobiv kafeav iscedok malce i na 13 edna kapka i kraj dobivam obicno na 24 do 27 dena deneska e 29 pravev test mi izleze negativen mozno li e testot da ne pokaze tocno ili e rano napravi a tolku se nadevav deka ke vidam 2 crtki
No i ako e imalo 2 pati mozebi e ostanalo nesto kaj nego i pri vtoriot. Pat dae vneseno vo tebe znam mnogu sto taka se ostanale bremeni
Имавме да, и прв пат оосле тилку време не се истуширав, обично после однос се туширам ете за секој случај сега не... Јас во сабитата направив тест беше негативен што мислите? После колку дена да го повторам?
Najubavo povtori go i mozes da zemes sure check. Kafeaviot iscedok posle nekolku dena moze da e oploduvanjeto.
Da mozno e, clankata jarec6 pogore imase pisano deka posle 2 negativni tests, tretiot izlegol pozitiven posle 17 dena docnenje. Mozes da pocekas uste 1 nedela i da go povtoris testot.
Vi blagodaram, Jas uste utre mozam da si go povtoram testot, somnitelniot odnos bese na 19ti iako ne mi bea plodni denovi ima moznost za bremenost?
Без разлика дали ти се плодно денови или не, има можност за бременост. И во неплодни денови се останува бремена.
Највероватно кафеавото е овулациско крварење. Шансите се минимални скоро и невозможни да си имала овулација од 1ви-6ти во тие денови, за на 12ти да е имплацтацијата.Може да си бремена секако штом имате незаштитени односи, ако сте имале односи околу периодот на овулација. Јас кажувам дека кафеавото шо си го имала не е знак на бременост. Секое добро и со среќа
Девојки... ми касни три дена направив тест пишуваше резултати од 3-5 мин пуштив штоперица на 3та минута имаше бледа втора линија... после 10 мин се изгуби некој искуство зашто незнам во моментов дали да плачам или да се радувам.
Не би требало да се изгуби,но сепак направи си уште еден тест бидејќи се појавила бледа линија,па ќе си знаеш за сигурно.Ти посакувам среќа
Уште една недела до следна менстр. а имам некое пецкање во јајниците и од денеска тапа болка во долниот дел од грбот.. Што ќе да е нз, дали е некој симптом или сепак е сеуште рано
jas i ti zaedno ke cekame da ne ni dojde i jas za 6 dena treba da ne dobijam, deneska cuvstvuvam dole nisko kako menstrualni bolki i macnini i ovoj mesec nekako gradite me bolat razlicno, bolkata ne e voopsto jaka bidejki mene sekoj mesec me bolat premnogu ovoj pat ne, me boli samo vnatresnosta na gradata t.e bradavicite mi se osetlivi, neka ni e so srekicka i da se izraduvame ooj mesec so dve crtki
И јас сум иста со болки во јајниците, грчеви некогаш послаби некогаш појаки. Друго ништо не осеќам. Гради и онака пред циклус не ме болеле никогаш, па не очекувам ни сега Со среќа и сите да се радуваме следна неделааа