Во Еурофарм, и од Водњанска, малите аптеки...тест за бременост, најобичен, и ќе ти дадат....јас со таков дознав
Posledna menstruacija ja imav na 25.03 a na denot na ovulacija 05.04 imav nezastiten odnos. Posle 2 dena od odnosot imav bolki vo jajnici kako peckanje kako za dobivanje i seuste gi imam kako da sekojmoment moze da dobijam. Gradite mi se oteceni ama ne sw bolni. Uste 2 dena imam za dobivanje. Do sega nemav ni rozev ni kafeav iscedok tuku mi se pojavuva kako vodest potocno kako podmocana sum. Dali postoi sansa za bremenost i dali ke mozam da napravam test a uste 2 dena ima do menstruacija ili da pocekam. Vi blagodaram sekoj sovet e dobredojden
Можиш и сега да правиш со self clear јас правев 3 дена пред да треба да добијам и имав позитивен тест
Не сум добила уште, ама прегеска имав мн густ белузлав исцедок, не ме болеше денес стомакот воопшто, ке почекам и утре
Devojki dali vi se slucilo da imate kafeav iscedok 8 dena posle ovulacija i da ste zabremenile posle? Nekoja clenka mi rece deka e znak na bremenost. imam uste 3dena za dobivanje, samo bolka vo gradi imam nisto drugo
да срцка, може да е имплантациско и да е позитивен знак уживај, направи тест за некој ден и пиши ни да не израдуваш
Можно е да е бременост. Така и деновите се совпаѓаат. А овие дена имаш ли некакви класични симптоми, како пецкање во јајници?
Imam bel iscedok od denot koga napraviv inseminacija, i prodolzi uste den deneska. 8 dena posle inseminacija imav kafeav iscedok eden den i toa. blagi bolki vo jajnicite, mnogu malku, a poveke bolki vo gradite. inaku, inseminacijata e bez nikakva terapija napravena, osven vitamini i aspirin, nisto drugo ne zemam momentalno
Може ли да ми кажете вие што сте забремениле, дали сте имале болки во јајници кога ви закасна? . Мене дури десната нога ме боле малце, градите не, а 3 дена касни..
Znam deka ne sakas vakvi odgovori, no mene mi se slucilo da imam bolki vo jajnicite, da mi zakasna a da ne sum bremena. 12 dena ne dobiv toj mesec.
i jas imav isto, dva dena mi traese i bolka vo gradite imam, zadutre mi e za NEdobivanje ama nemozam da izdrzam, sakam utre da pravam test za bremenost, dajbozeeee i dvete da se izraduvame
jas napraviv inseminacija vo denovite koga imav ovulacija. i vednas posle inseminacijata imav bolki vo jajnicite nekolku dena, i vo 8iot den imav kafeaviot iscedok mnooogu malku. posle toa pocna da me bolat gradite i uste imam bolki pri dopir..
Devojki, 13ti den od inseminacijata. Da napravam test? imam bolki vo janjnicit, a gradite me bolat mnogu po malku od predhodnite denovi. dali mislite deka ke pokaze deneska testot ako ima nesto?