За утре имам термин ако се убедам да одам премногуу ми е страв. Фала за одговорот. И дали знаеш дали имплантациско (ако се работи за тоа) може да трае толку долго?
Искрено не знам. Ние сега се обидуваме така да не знам како изгледа имплантациско. Пиши што ќе ти каже доктор.
Значи плус имаше највероватно имплантациско крварење, а сега и тестов. Разлеана, неразлеана линија, има нешто тука Јас веќе сум повеќе од 80% сигурна дека си бремена Ама сепак направи уште еден па 100% да си на чисто и дај Боже раат да си се радуваш ❤️
Leleeee nemozam vise puknav od nervous eden test pozitiven a ovoj videte kakov e. Neznam vise sto da mislam ni sto da pravam POMOOOOOOS
Многу рано се тестирате си правите стресови без потреба. Ваљда сите сме доволно едуцирани да знаеме дека после ризичниот однос, доколку сперматозоидот ја оплоди јајце клетката, таа патува па потоа се вгнездува во матката, а тоа трае од 6-12 дена одприлика. Дури после тоа жената почнува да го лачи тој ХЦГ хормон и се случува првиот изостанок на менстуација.Не може одма после однос да се тестираме и да имаме позитивни тестови. Трпение
Почекај да ти доцни првиот пат кога останав бремена правев тест 4 дена пред да добијам беше негативен 5 дена од кога ми доцнеше имав позитивен резултат и тоа со не многу изразена линиа. Прерано правиш тестови.
Немој да се стресираш и почекај до денот на доаѓање на менструација или еден ден да ти задоцни, остави сега овие два три дена како ништо да не е, опушти се па направи тест на 11 или 12 тогаш ќе биди порелевантен резултатот. Јас овај истиот тест го правев 5 дена откако ми задоцни истата секунда излегоа две црвени линии. Почекај нека ти задоцни и немој да се секираш ако ти е нешто тешко пиши ми
Овој е негативен ама е добро направен затоа за разика од другите е чист и не е разлеан. Почекај до дднот за недобивсње и тогсш прсви тест не губи надеж .
Devojki aj ve molam za pomos. 20 den od ciklus mi e. Neredovna menstruacija, pijam metformin i elova veke 2 meseci, pocna da se regurila menstruacijata. Sega ovie denovi imam gadenje, krkorenje vo crevata, gasovi, malaksanost, a i cel da spiam nemam maka. Ne znam koga mi bea plodni denovi oti so apcinjata pocna ciklusot da se sreduva. Ve molam za mislejne od sto moze da mi e ova sto mi se slucuva. Vi blagodaram, ubav den. P. S. Rabotime na bebe, no neli e seuste e rano za bilo kakov simptom
Se javiv kaj doktorot vo 14.00 mi zakaza ke odam samo mi rece uste 1 test da napravam I eve go. Sega go napraviv sto mislite ke me izraduva da ne mu ja mislam mnogu ili????