Најверојатно тоа е сакусот. А да си провериш бета ? Рано е многу за да се види било што на ехо, а вака по бета ќе знаеш одприлика која недела си
Те следам цело време и искрено мислам дека си бремена, направи тест повторно од кога ќе ти доцни барем 2-3 дена и ќе имаш јасни линии.Ти посакувам среќа
Дали густ вагинален исцедок може да биде симптом за бременост? Не ми е овулација, бидејќи гинеколог ми потврди дека овулацијата ми беше минатиот викенд. Па сега во секој детал барам симптом на бременост.
Jas denta koga trebase da dobijam imav zakazano gin pregled. Si sledam na aplikacija i mi e tocno do sega. Bev ubedena deka ne sum trudna zosto imav kafeavko. Trajkovski vo New Born mi rece deka nema da dobijam da napravam test. Testot bese zar crven. Zavisi i koj doktor te gleda. Ovulacija imam porano nekoj 8/9 den. Bev 4 nedela bremena.
Pred 10 dena probuvavme za bebe a na 25 treba da dobijam. Mene ushe pred 3 4 dena gradive mi se premnogu oteceni me bolat epten, nekakoe. Prerano zoso sekad pred dobivanje nekoi 5 dena me bolat a sea epten rano. Bashka me obliva nekoja toplina na momenti epten i povrakjam iam odbivnost kon hrana, znaci sho i da pomislam porano so mi bilo prevkusno sega mi e gadno. Pravev test pred 5 dena ispadna negativen megjutoa prerano beshe za test a ne se pravi test nedela dena posle odnosi mislam gluposti neznama zoso takva glupost napraiv ama ete od vozbuda mozda. Ne mi verno da sum bremeena zosto nemozhe odma da. Pokazhe a i prvo obiduvanje ni beshe, megjutoa otposle imavme povtorno.
Многу е рано за да знаеш дали си бремена, имаш уште многу време до менструација. Почекај да ти доцни барем 1 ден, па направи си тест.
Ne sum napravila ke pocekam uste edna nedela pa ke pravam ako ne dobijam. Inace denes trebase da dobija ama nema se uste nisto. Nemam ni nikakvi simptomi za nisto. Gradite prestanaa da me bolat. Otkako go imav toj svetlo crven iscedok mi isceznaa I simptomite. Imav menstruacija na 14.05 I posle 2 nedeli 8mav dva dena crveno svetol iscedok. Znaci ne mi bese kako normally menstuacija mnogu mnogu posvetlo I mi traese taka 2 dena. Tretiot den nemav pa cetvrtiot svetlo kafeav na brisenje samo I tolku. Pravev test edniot mi pokaza so vtora bleda ama se gledase ubavo deka ima 9dkoga mi prestana you iscedok posle toa pravev I mi bese mnogu bleda. I Sega ostanuva samo da si cekam pa ke vidam. Fala ti sto pom8sli na mene . Pozdrav I ubava vecer na site
За симптоми е прееерано, обично повраќање се јавува после 6-7 недела, за гадење на храна или мирис исто,кога веќе точно знаеш дека си бремена. За тест е исто преерано, најрано можеш да го направиш дента кога треба да добиеш или после 2-3 дена доцнење. Ти посакувам среќа
На 12 дена доцнење секој тест би ти покажал резултат било да е позитивен или негативен, доколку ти рекла дека е циста тогаш така е, направи си тест и ќе видиш дека е негативен.
Колку што разбрав на 11.06 требеше да добиеш така? Доколку е позитивен и дента да си го правила ќе покажело, веќе ти пишале, прерано си почнала безпотребно со тестови, доколку ти касни можеш слободно да направиш, јас правев тест на денот кога требеше да добијам и имав жар црвена линија, провери си бета. Ако е негативен, следен пат не прави си стресови со 20 теста една недела после однос. Опушти се, што помалку мислиш, побрзо ќе се фати.