Абе една недела од кога ке ти доцни покажува.....јас го правев 10 дена по доцнење и ми покажа жар црвена втора линија....и тука некаде објавив и слика..... Јас мислам дека од преголем стрес дали си бремена или не сега и да не си пак ке ти доцни......значи му правиш стрес на организмот
Значи не мора и преку крв толку да се брза,што се брзате толко не можам да разберам.....почекајте од кога ке ви доцни една недела или 10 дена и направете АКО СТЕ БРЕМЕНА не може да не ви покаже дека не сте! Или обратно
Ист тест имав и беше невалиден, не бев трудна, го правев на денот за добивање. Се почесто Шур чек вади невалидни тестови. Чим утре проверуваш бета, ќе знаеш сигурно.
Девојко, извини што ќе бидам брутално искрена ама сите 20 тестови што ги постираше до сега се негативни.Првиот разлеаниот е невалиден,на останатите нема втора цртичка - нема бременост.Да имаше бременост до сега ќе покажеше црта која секој ден ќе стануваше се појасна и поцрвена. Во најдобар случај имало имплантација ама се пуштил ембрионот (биохемиска бременост). На толку направени тестови што толку те стресираат,можеше еднаш да направиш бхцг и ќе имаше дефинитивен одговор.Направи утре бхц, ама ова нема баш изгледи.Собери се и со нови сили следниот месец. Среќно.
Има ли во темава некоја што останала бремена додека дои? Породена сум природно пред 7 месеци, добив после 2 месеци и првите 2-3 циклуси ми беа нередовни, еднаш ќе дојдеше на 23 дена еднаш на 30. Последните 2 циклуси си се вратив во нормала на 27 дена ми доаѓа како претходно. Сега ми доцни 2 дена. Прашањето ми е, дали се осеќаат некои симптоми како отечени гради, болки во матката како за пред добивање со оглед на тоа дека дојам? Кога останав трудна и градите отечени преболни ми беа и имав менструални болки.Но откако се породив не ни осеќам кога добивам буквално како suprise ми доаѓа. Немам никакви симптоми се си е најнормално, бебе си цица само што ми доцни.
Мојата кумашинка остана трудна додека доеше, а и многу други жени сум читала дека останале. Можно е. Направи си еден тест
Да, знам дека може ама прашањето ми е за симптомите Ќе направам секако тест ќе почекам ако доцни уште некој ден. Не ми се верува да сум, ама сепак да си прашам
Позитивен е рана бременост направи си за неколку дена уште еден појасна ќе биде цртката па за две недели закажи си преглед
Prvo pocna gradite da me bolat, potoa imav kafeav iscedok kako puding boja, fcera i zavcera rozevkasta boja na krv imav, imam isto bolki vo stomako kako menstrualni fcera celden samo spijav, pred toa samo mokrev i odluciv da go na pravam Testot i eve rezultatot sto bil Neka pominat nekolku dena ke na pravam uste eden test.
Нема да осетиш по гради затоа што доиш, секако се "намачени". Ја останав бремена така, никакви симптоми немав. Ми се спиеше да ама бебе ни 5 месеци нормално дека бев уморна, градите исто не се репер. Едино посумљав кога ми се згади од пастата за заби и некако знаев..
Jas, dvapati Prvo neshto shto osetiv bea bolni bradavici, ne znam dali e znak kaj sekogo, no isto chuvstvo imav pred da dobijam i za vreme na ciklus. Kako bolni i kako da ne sakam bebeto da gi dopira
Женски ве молам за мислење…Се породив природно пред 5 месеци и првпат добив минатиот месец бидејки предтанав со доење. Минатата недела имавме незаштитен однос сабајлето а вечерта осетив дека имам овулација. Скоро секогаш ја осеќам зошто ме боли десниот јајник и имам густ бел исцедок. 4 дена после тоа почнаа да ме болат јајниците како сечење доле имам, уморна сум премногу и ме тера на плачење цело време. Дали е можно да сум трудна? Не верувам јас бидејки од пороѓајот сеуште не ми е средена тироидната. Не дакам сеуште да правам тестови бидејќи е многу рано. Ве молам за мислење незз стварно што ќе правам
Секако дека е можно да си бидеќи сте имале незаштитен однос,и ако ме си не тогаш зошто би имала после плодни денови болки во јајници. Господ да ти даде тоа што сакаш
Zdravo. Dali posle mokrenje na maskoto na rakata moze da mu ostane sperma. T.e dali se laci sperma pri mokrenje i dali posti sanasa za bremenost ako posle so rakata posle mokrenjeto ja trie vaginata?