Ama vie si igrate ovde majtap so site nas shto ,,visime,, na forumot za da najdeme chare i da uspeeme, ti kazaa pred 2 dena da mie race koga odi da mokri kako shto pravi cel normalen svet i deka ne e mozno bidejki ne izleguva sperma dodeka toj ,,mocha,,!!! 21 vek e ako ste dojdeni do tamu da imate odnosi i da vi ja trijat vaginata sednete na youtube i izgledajte edno video kako se zacnuva bebe a vo meguvreme na google procitajte koga se lachi sperma i daj ne si igrajte majtap i so sebe i so nas
Пред некој ден ти одговорија, инаку да, се лачи сперма, може и да си оплодена едукација малку после имајте секс.
значи ај што немате НИКАКВА сексуална едукација, туку и основна хигиена не одржавате, чуј - свршил, се измочал, не миел раце и дошол да те чепка... гадни сте !
5 дена пред денот за недоаѓање. Бев по вц и на хартијата имаше точкичка црвена, значи ептен точкичка. Не знам од шо е, се трудиме и овој месец. Ниту гради ме болат ни ништо, а минатиот месец после овулсција одма почнаа. Дали од напон ми е точкичката или пред тоа шо се бричев...којзнае
Zdravo na site Jas pravaev in vitro vo new born na 14 juni Denes me boli kičma i mali menstrualni bolki vo dolniot predel na stomakot a cela nedela stanuvam navečer i mokram a treba da dobijam na 25 juni test ke pravam preku krv na 28 juni a inace prvoto in vitro mi bese neuspešno može nekoj da mi kaže sovet za isto stvarno mi e čudno
Ajде дај Боже да биде позитивно и до крај со лесно да си истераш. Таквите болки се нормални доколку се со умерен интензитет, а и мокрењето е еден од првите симптоми, ноооо сепак веќе е лето, топло е многу, често пиеме течности, може е од тоа... Не мисли многу, занимавај се со нешто серија, филм, кафе-муабет и те чекаме за некој ден да ни пишеш убави вести
На друга тема го сретнав прашањето и ти дадоа одговор дека не можи ама ако ти е сомнителен одговорот јас ќе ти речам можи,да си напрајш тест жар цртите ќе ти бидат и со лесно да си го носиш...А и ако не те бендисва и мојот одговор прашај во друга тема.
Девојки денес направив тест self clear ми е 10ден од односот во плодни денови пробувавме со мм за бебе но излезе негативен,треба да добијам на 29ти мислите дека рано го направив тестот бидејќи почнувам да се разочарувам а веќе 1недела имам благи болки во матката а други симптоми немам
Прерано е. Чекај да ти доцни па потоа тест. Болките ништо не значат, исти се буквално и во пмс и во бременост. Јас пред бременост имав многу болки,кога останав трудна не ни очекував зошто ме болеше толку многу што имав чуство дека ми пробива. После породување еден период немав никакви болки. Сега повторно почнаа но не со таков интензитет. Што и да се покаже на тест пред дата за добивање, за на ехо е прерано и ќе треба да чекате уште 2 недели.
Многу е рано за сега да покаже позитивен резултат. Почекај барем до 29ти, па да се надеваме дека тогаш ќе покаже две цртки.
Здраво дали е можно да сум бремена ми доцни 3 дена синоќа имавме однос само тогаш прокрварив а денес пак нема ниту капка крв?
Се случува и од други фактори така не само од бременост. Мене често кога ми каснеше така ми се случуваше.Како и да е дури не направиш тест или одиш кај гинеколог не можеме да знаеме.
Дами, вие што сте правеле тест пред да ви закасни па излегол позитивен, имавре некои симтпоми нешто или чисто онака?