Болки во гради и јајници.....одбивност кон одредена храна и пијалок а желба за нешто несекојдневно за јадење....и покачен притисок
Осетливи брадавици и голем замор и јака вртоглавица само еднаш што ме замисли, направив тест и излезе позитивен 4 дена пред термин за добивање. Да напоменам имав мн рано овулација и затоа и толку рано покажа бледа линија
Devojki 5 dena do NE dobivanje, od simptomi povremeni menstrualni grcevi(sto mi se javija odma posle ovulacija), peckanje vo jajnici, bolni gradi, zamor (mozebi od zeskovo), cesto mokrenje.. mi ide test da napravam odma ama mi e strav da ne e rano a i deka ke se razocaram. Si imam nadez posto mesecov bev na klomifen i imav dobri folikuli. Pisav samo da se prijavam , samo toa mislaam. Spored simptomive sto mislite.....
Обично симптомите за бременост и циклус се скоро исти, причекај бар да ти задоцни 1 ден. Или па направи си преку крв, бхцг. Со среќа.
Јас направив по 10дена одкако имавме односи со мм и излезе негативен мислам оти рано го направив сега сум во план да правам нов вторник бидејки тогаш треба да добијам ако добијам повеќе среќа следниот месец,јас би те советувала да почекаш барем 14дена па да направиш тест
Можно ли е симптоми да се стврднати брадавици? На моменти ми се стврднуваат и ме узболуваат. Рано е сеуште мислам,треба да не ми дојде во петок.
Болки во долниот дел на стомакот првите 5дена беа константни сега од време на време ги имам и привренена болка во јајниците други симптоми немам,а за првото немав никакви симптоми до 4 недела
Можно е и тоа како, само многу ти е рано за да знаеш, ајде издржи уште малце, блиску е петок. Брадавици се стврднуваат и болат со покачен прогестерон, така дааа Со среќа, што побрзо да се израдуваш
Zdravo. Da prasam dali nekoja bila bremena a da nemala bas nikakvi simptomi pred da i docni? Jas do sega sum imala mnogu pati "simptomi" i na kraj nisto sega nemam nikakvi simptomi ni za pms ni za bremenost. Denot mi e na 29ti so znaci za 2 dena. Samo poslednava nedela 10 dena imam mnogu cesto mokrenje.
Девојки сега добив ништо од 2те цртички малку сум разочарана но ќе пробуваме и понатаму. Ви благодарам на сите за подршката!
Денес треба да Не ми дојде, градиве ме болат, т. Е. Почнаа да ме болат од вчера, јајнициве чат пат, но имам многу секрет бело жолтилаво шо знам.. Овој месец бевме прилично активни
Denes mi e denot i osetiv kako da mi teci nesto si pomisliv dobiv no koga vidov samo kako belka od jajce prozirno rasteglivo kako voda i seuste nemam nieden simptom osven mokrenjeto. Gradi ne me bolat ne mi se oteceni, jajnici ne me bolat neznam so da mislam.
И мене, како и неправило употебен. Мокрачата смее да покрие само мал дел од тестот, не стрелката и контролната табла.
Ме интересира, тие што биле повеќе пати труднички, дали со секоја бременост, симптомите ви биле исти?